ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΥΣ «4» ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΛΟΥ!

 

Τον Βαλβέδε τον θέλει η Μπαρτσελώνα. Τι σημαίνει αυτό; Τι άλλο ότι ο... Ολυμπιακός δικαιούται έναν ακόμα τίτλο τιμής και υπερηφάνειας. Αυτό είναι το... σκεπτικό του δημάρχου Πειραιώς Γιάννη Μώραλη.

Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτάκια μας. Ότι αφού ο Βαλβέρδε πέρασε από τον Ολυμπιακό, άρα ο Ολυμπιακός είναι... υγιής και γι’ αυτό εξελίχθηκε προπονητικά ο Ισπανός τεχνικός. Και κακώς πολεμάνε τον Ολυμπιακό κυβέρνηση σε ανίερη συμμαχία με Μελισσανίδηδες και Σαββίδηδες. Πολιτική συγκέντρωση προσωπικοτήτων από βουλευτές, δημάρχους, πρώην και νυν, δηλαδή η σάρα και η μάρα, διοργάνωσε ο Καραπαπάς στο Καραϊσκάκη, επειδή έχει στηθεί το σχέδιο να αφαιρεθεί το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Να πούμε και το άλλο του Μώραλη, μην τον αδικήσουμε, προκειμένου να αποδείξει ο δήμαρχος την υγιή οργάνωση και αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού:

Από τον Ολυμπιακό πέρασε προπονητής που έφθασε στους «4» του τσάμπιονς λήγκ.

Τέτοιο χαστούκι στον Μαρινάκη! Ο δήμαρχος είπε τη μπαρούφα του για να δείξει πόσο μετράει ο Ολυμπιακός. Πόσο έχει τη δύναμη να χαρίζει πόντους στις καριέρες ποδοσφαιριστών και προπονητών. Κι αφού ένας «δικός του» άνθρωπος ο Πορτογάλος Ζαρντίμ προκρίθηκε μέχρι τους «4» του τσου λου, ε, τότε σ’ αυτή την επιτυχία μερίδιο έχει και ο Ολυμπιακός. Είναι σα να έπαιξε κόντρα στην Γιούβε και ο Ολυμπιακός.

Ε, αφού είναι έτσι, κύριε δήμαρχε, γιατί ο Μαρινάκης έδιωξε τον Ζαρντίμ, τον άνθρωπο που εξελίχθηκε χάρη στον Ολυμπιακό σημερινό προπονητή της Μονακό, που έφθασε στους «4».


Διαβάστε ακόμα:

ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΝΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ