ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ...ΜΠΕΡΓΚ

 

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τίποτα περισσότερο. Ένας ελεύθερος επαγγελματίας που χθες εργαζόταν στην ανώνυμη εταιρεία ΑΕΚ, σήμερα του ΠΑΟ, αύριο κάπου αλλού. Το ίδιο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Σήμερα εδώ, αύριο σ’ άλλη ομάδα. Για να ξέρουμε τι λέμε.

Δεν αποφασίζουν οι υπάλληλοι. Μην τρελαθούμε. Κανένας Ουζουνίδης προπονητής και κανένας Λυμπερόπουλος, όποια σχέση εργασίας έχει με την ανώνυμη εταιρεία, θα βάλουν το χέρι στην τσέπη. Να διαθέσουν αυτό ή το άλλο μπάτζετ προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί μ’ αυτούς ή εκείνους τους ποδοσφαιριστές.

Είναι το ανέκδοτο να «απαντάει» η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις προθέσεις του υπαλλήλου της Τόμας Μπεργκ, με τη μνημειώδη ροκ ατάκα: «Την προσεχή σαιζόν θα έχουμε την ομάδα που επιθυμεί ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης».

Φοβερά πράγματα. Μένει να μάθουμε τι θα αποφασίσουν οι... επενδυτές Ουζουνίδης, Λυμπερόπουλος. Θα ξοδέψουμε πέντε ή 25 εκ. ευρώ. Δίνω την πληροφορία ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμα. Πριν συμφωνήσουν οι δύο τους το συζητούν ο μεν Λύμπε με την γυναίκα του, ο δε Ουζού με την ανηψιά του, που είναι οικονομικός σύμβουλος.

Τι είπε δημόσια ο Μπεργκ; Άλλη μαλακία των μήντια. Έκπληξη, λέει, επειδή ο Σουηδός ως οικογενειάρχης και επαγγελματίας, δήλωσε το αναμενόμενο: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, όμως αν η ΠΑΕ δεν ενισχυθεί τόσο ώστε η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική, θα δω ποιό είναι το συμφέρον μου».

Όπως ο Μπεργκ θα δούμε κι εμείς αν τον καλύψουν επενδυτικά οι Λυμπερόπουλος, Ουζουνίδης.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ