Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΤΙΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ» ΠΑΟΚ-ΑΕΚ-ΟΣΦΠ

 

Έχουν αλλάξει τα κόζα στην πιάτσα. Να δούμε πώς έχει σήμερα η κατάσταση, μετά από τις «υψηλού επιπέδου» επαφές, κι όταν λέμε «υψηλού» εννοούμε ασφαλώς προεδρικές, οι οποίες ποτέ δεν θα δημοσιοποιηθούν. Άσε τι λένε οι ίδιοι οι μεγαλομέτοχοι και τι γράφουν οι δικοί τους στα πρωτοσέλιδα.

Ο Ολυμπιακός δειλά και... συναινετικά το έψαξε κατ’ αρχήν να «προσεγγίσει» τις ΠΑΕ που του είχαν κηρύξει τον πόλεμο. Η προσπάθεια έπεσε σε τοίχο. Αυτά τα «ό,τι έγινε, έγινε», «φταίτε κι εσείς» και «ας κάνουμε μια νέα αρχή» δεν πέρασαν.

Υπ’ όψιν ότι όλοι , και οι «4», Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θέλουν πράγματι να τα βρουν, αν όχι και με τους άλλους τρείς, έστω μ’ έναν απ’ αυτούς, όμως δεν βγαίνει η δουλειά διότι περισσεύει η... εμπιστοσύνη. Έτσι, ο Μαρινάκης έμεινε μόνος, πάντα ήταν μόνος στον αγώνα του για ένα καλύτερο πρωτάθλημα χωρίς τις βρωμιές των αντιπάλων του.

Ο αρχιβρωμιάρης Μαρινάκης, όπως τον κατηγορούσαν οι άλλοι τρεις, έφερε κοντά Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά όπως αναμενόταν η τριμερής συμμαχία διαλύθηκε. Για τον ίδιο λόγο! Έλλειψη εμπιστοσύνης. Αυτό δεν σημαίνει πώς έχει διακοπεί η επαφή. Η επικοινωνία ανάμεσα στους πρώην «συμμάχους» οι οποίοι σήμερα κυκλοφορούν ως δυνάμεις ανεξάρτητες και μεμονωμένες στον αγώνα για την εξυγίανση.

Μόνος και ο ΠΑΟΚ, απέναντι στο... σύστημα της Αθήνας. Όπως πάντα. Γιατί να ποντάρει ο Σαββίδης στη συνεργασία των «Αθηναίων» που δεν έχουν μπέσα;

Ο Αλαφούζος, και να μην έψαχνε την… ευκαιρία, είναι ο πρώτος που στα ίσα ξεκαθάρισε στους δικούς του ότι προχωράμε μόνοι μας, και όπως οι άλλοι έτσι κι εμείς στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις.

Το ότι υπάρχει ακόμα αγωγός επικοινωνίας, δεν λέει κάτι ουσιαστικό. Χάνεται, λοιπόν, η «ιστορική» ευκαιρία να τα βρουν οι «4» διότι ο Μελισσανίδης αρνείται να πάρει την πρωτοβουλία να δέσει την κολεγιά τους, όπως θέλουν οι άλλοι τρεις. Γιατί διστάζει ο τίγρης, που τον βλέπουν ως τον ιδανικό εγγυητή; Επειδή κι αυτός δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ