ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΙΣΤΟΛΙΑ, ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΤΙΓΡΗΣ!

 

Είπε ο Γεωργίου στο Spordog, αφού πρώτα το διάβασε στα αστέρια, ότι ο Μελισσανίδης και Σαββίδης θα αρπαχθούν, μέχρι πυρηνικά θα σκάσουν, διότι είναι σίγουρος ο τσακωμός ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, στο προσεχές πρωτάθλημα. Σωστός ή λάθος ο Γώγος;

Κατ’ αρχήν. Αυτό που προφήτευσε ο Γεωργίου δεν θα το έλεγε ποτέ των ποτών κανένας δημοσιογράφος, πριν βγεί στα περίπτερα ο «ΦΙΛΑΘΛΟΣ». Τέτοια πράγματα ήταν αυστηρώς ακατάλληλα και δεν λεγόντουσαν. Πώς λέμε πρό και μετά Χριστού; Όχι πώς πριν το 1982 δεν ζοριζόντουσαν στο κάργα πονηρό οι πρόεδροι των ομάδων να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου. Ποιός θα την πρωτογαζώσει στον άλλον.

Παρακάτω. Αυτό που παρέλειψε να επισημάνει ο γάμα γάμα είναι ότι ανάμεσα στούς δύο πόντιους έχει ηδη κηρυχτεί ο παγκόσμιος πόλεμος. Που σημαίνει ότι με την πρώτη κουτσουκέλα θα δούμε στο σινεμά και σε σλόου μόσιον το έργο. ''Έτσι δαγκώνει το σκυλόψαρο''.

Γίνεται να πέσει στη βρωμοδουλειά ο Ρώσος; Με τίποτα. Γίνεται να την φερμάρει στον Ιβάν ο επίσης από Ρωσία η ρίζα του Τίγρης; Με τίποτα.

Τότες; Είναι η πουτάνα η υποψία στη μέση. Μετά, μάλιστα, απ’ εκείνο το καρφωτό, το τσιγκελωτό του επόπτη στο Βόλο.

Τα χαμογελάκια, λές και τους καθαρίζανε αυγά με μούσμουλα, του Σαββίδη και του Μελισσανίδη, ξέχαστα. Θα ξαναυπάρξουν στον επόμενο αιώνα. Μέχρι τότε στην ποντιακή τους μπέσα έχει πέσει τσιμεντόπλακα και δεν σηκώνεται ούτε με βαπορίσο γερανό.

Ποιά είναι η υποψία; Ο Μαρινάκης κάθεται στην απ’ έξω, η ΕΠΟ σχεδόν Ι.Χ. γίνεται του Ιβάν, με κάποια μπόσικα ψιλά του Μελισάν, άρα; Άρα, όποια στραβή κάτσει θα δουλέψει η υποψία, που λέγαμε. Και βότσαλο να μην πετάξει ο ένας, την πετριά του θα μαζέψει ο άλλος.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΝΕΥΜΑΡ ΕΡΙΞΕ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!