ΣΠΟΝΤΑ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΓΙΑ ΙΒΑΝ

 

Στη Λιβαδειά εμφανίστηκε ο γνωστός ΠΑΟΚ που τρώμε στην μάπα εδώ και χρόνια. Και δεκαετίες. Ο πασίγνωστος ΠΑΟΚ είτε αφεντικό είναι ο Γούμενος και ο Μπατατούδης, είτε ο Ιβάν Σαββίδης. Είτε προπονητής είναι ο Στέφενς και όποιος άλλος, είτε ο Λουτσέσκου.

Αυτή είναι η μαύρη, η κατάμαυρη αλήθεια της Ιστορίας. ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί. Με φιρμάτους και ακριβοπληρωμένους παίκτες, αλλά πάντα ο ΠΑΟΚ ο οποίος κάθε χρόνο ξεκινάει για πρωτάθλημα και κάθε χρόνο είναι μια από τα ίδια.

Ο Λουτσέκσου, ο νέος προπονητής, μετά το 0-0 στη Λιβαδειά, είπε ο ΠΑΟΚ θέλει χρόνο! Όχι, δεν μας κάνει πλάκα το ρουμανάκι. Και πότε, ρωτήθηκε, θα βρει το… χρόνο του ο ΠΑΟΚ ώστε να ‘ναι έτοιμος για το πρωτάθλημα; «Άγνωστο το πότε…» αποφάνθη ο Λούτσε.

Τι έγινε στο γήπεδο; Κέρδισε ο Λεβαδειακός. Και ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ. Έτσι είναι. Η ισοπαλία είναι ήττα για τον ΠΑΟΚ που είχε καλύτερο, πιο χρήσιμο παίκτη του ένα «ανήλικο», έναν teenager, στο όνομα Λημνιός. Οι βεντέτες της ομάδος θα φανούν όταν ο ΠΑΟΚ βρει το χρόνο του. Τι θα πει αυτό;

Για τον Ρουμάνο προπονητή φταίει η διοίκηση που η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη. Ποιος άλλος να φταίει; Όχι, βέβαια, ο ίδιος ο Λουτσέσκου που μόλις προχθές ανέλαβε. Ούτε επίσης φταίει ο προηγούμενος Στανόγιεβιτς, ο οποίος ήταν επιλογή της διοίκησης.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ