ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΣΟΤΟ

 

Καλό. Τέρμα οι δικαιολογίες αποφάσισε ο ''γαύρος'', η εφημερίδα που περισσότερο από κάθε άλλη εκφράζει τον Μαρινάκη. Είναι ό,τι η Αυγή για τον Σύριζα και ο Ριζοσπάστης για το ΚΚΕ.

Χάνει ο Ολυμπιακός και από το Ατρομητάκι, μάλιστα στο Καραϊσκάκη και ο ''Γαύρος'' πρωτοσέλιδα δίνει εντολή στους παίκτες: ''Ματώστε τη φανέλα και πάρτε το'', ο κύριος τίτλος.

Πρόβλημα. Πώς να αντιληφθεί ο γάβρος στην εξέδρα αν πράγματι οι Καρσελάδες ματώνουν τη φανέλα; Δεν είναι γαλαζοαίματοι. Κόκκινο το αίμα που κυκλοφορεί στο κορμί τους, κόκκινη και η φανέλα, δεν θα διακρίνεται ούτε σταγόνα.

Το άλλο είναι πιο διασκεδαστικό. Είχαν πλακώσει τις δικαιολογίες για την αδυναμία του Ολυμπιακού να κερδίσει σε τέσσερα ματς σερί στο πρωτάθλημα. Φταίει η ΕΠΟ του Ιβάν, η διαιτησία, ακόμα και ο βαθύς σύριζας.

Και, επιτέλους, στον Ολυμπιακό είδαν το φως το αληθινό. Κόβουν μαχαίρι το σότο, μας πήραν στο ψιλό και οι δικοί μας, και την κάνουν γυριστή. Ζητάνε να σταματήσουν τις δικαιολογίες οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν δικαιολόγησαν καμιά αποτυχία τους. Στις δικαιολογίες το ‘χαν ρίξει διοίκηση και εφημερίδες.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΑΤ