ΧΑΛΑΡΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΠΑΡΕΑ ΜΕΣΙ

 

Αναμενόμενο να παίξει «πίσω» ο Ολυμπιακός απόψε στο γήπεδο της Μπαρτσελώνα. Να χάσει, όμως όχι με πολλά γκολ. Αντιληπτό ότι θα διευκολύνει πολύ την παρέα του Μέσι ο πρωταθλητής αν κατέβει με… ψηλά το κεφάλι. Αν αντιμετωπίσει ίσος προς ίσον ομάδα μεγαλύτερου μεγέθους.

Το ερώτημα, λοιπόν, δεν είναι πώς θα παίξει και τι θα κάνει ο Ολυμπιακός. Το ξέρουμε. Θα φυλάει τα νώτα του και θα χάσει. Γνωστό. Αναμενόμενο.

Ποδόσφαιρο είναι και όλα μέσα. Γνωστό κι αυτό. Από την άλλη, ποιος παραγνωρίζει την ικανότητα της Μπαρτσελώνα να τρυπήσει και την πιο αξιόπιστη άμυνα. Και τον αντίπαλο με υποδειγματική αμυντική λειτουργία. Να κρατάει τη μπάλα, να ροκανίζει το χρόνο, να εκνευρίσει το θηρίο Μπαρτσελώνα.

Πώς η καταλάνικη ομαδάρα θα «υποδεχθεί» τον Ολυμπιακό; Αυτό είναι άγνωστο. Βεβαίως θα κτυπήσει τη νίκη, αλλά πώς. Με φόρτσα τα πανιά; Με συντήρηση, με απουσίες βασικών παικτών, ίσως.

Όσο και να φροντίζουν τη φυσική τους κατάσταση οι παικταράδες ομάδας της αφρόκρεμας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πάντα δεν αγνοείται η χαλάρωση. Η ξεκούραση. Οι υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελώνα δεν είναι όμοιες μ’ αυτές του Ολυμπιακού, που παίζει με Λαμία και Λεβαδειακό, Ατρόμητο και Αστέρα. Είναι και τα υπερατλαντικά ταξίδια των διεθνών της Μπαρτσελώνα.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΝΣΑΡΙΦΑΝΤ