ΠΟΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ; Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΓΔΟΟ!

 

Πόσο περισσότερο πιο ξεκάθαρα να ‘ναι τα πράγματα στον Ολυμπιακό, για να συμφωνήσουν οι αντίπαλοι του στο πώς αυτός θα κινηθεί στη συνέχεια. Παίζει απόψε με την Μπάρτσα, σε ματς εντελώς αδιάφορο για τον πρωταθλητή. Το στοίχημα της Ευρώπης είναι χαμένο από χέρι, μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη από την Σπόρτιγκ.

Ακόμα και να την κερδίσει στη Λισαβώνα, ακόμα και να ισοβαθμήσει με την πορτουγκέζικη ομάδα, οι πιθανότητες τον φέρνουν τελευταίο στον όμιλο. Επειδή στο εντός έδρας αγώνα δέχτηκε τρία γκολ.

Με Λεμονή προπονητή τι να περιμένει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη, μάλιστα όταν έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα. Δικαιολογημένα η αγωνία του αφεντικού είναι όλη στο να διατηρήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα. Να πάρει το όγδοο σερί.

Οι εκτιμήσεις στο «επιτελείο Μαρινάκη» είναι σε δύο πλάνα. Πρώτον, τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να το ξαναπάρει. Δεύτερον, πώς θα αντιμετωπιστεί η «απειλή Ιβάν». Το «σύστημα Ιβάν» που κάθε εβδομάδα οπλίζεται με παρατρεχάμενους, οι οποίοι θέλουν να «μονιμοποιηθούν» ως σταθεροί συνεργάτες του ΠΑΟΚ και του ανοικτοχέρη ομογενούς επιχειρηματία.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ