ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Επτά πρωταθλήματα στα επτά πήρε ο Ολυμπιακός με μεγαλομέτοχο τον Μαρινάκη. Τι άλλο θέλουν οι γάβροι που σήμερα βρίζουν και επικρίνουν τον μεγαλοεφοπλιστή; Θέλουν και το όγδοο σερί! Και επειδή σήμερα ο πρωταθλητής με την… «ομάδα»(;) που κατεβάζει σε προκαλεί, σε βγάζει από τα ρούχα σου, σε διώχνει από το γήπεδο, γι’ αυτό κάποιοι οπαδοί, ακόμα και αξιοπρεπείς, τα βάζουν με την προεδράρα.

Αναμενόμενο. Μπράβο στον πρόεδρο όταν η ομάδα πάει καλά, μούντζες στον πρόεδρο όταν η ομάδα είναι για ρέψιμο.

Νόμος άγραφος! Όχι επτά πρωταθλήματα, επτά champions league να πάρει σερί ο Ολυμπιακός, αν στη συνέχεια ρετάρει, τότε ο πρόεδρος θα τα ακούσει.

Να προχωρήσουμε λίγο την κουβέντα, να την κάνουμε ψιλοζόρικη. Αν ο Ολυμπιακός ήταν 4 με 6 βαθμούς μπροστά οι γάβροι θα ήταν της σχολής αβαβά, ακόμα κι αν η ομάδα δεν βλεπόταν. Έτσι λέω εγώ.

Και κάτι άλλο. Που ήταν η αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού, που σήμερα έχουν ξεσαλώσει κατά του Μαρινάκη, όταν τον κατηγορούσε η δικαιοσύνη και η μισή Ελλάδα για εγκληματικές ενέργειες;

Τις «ευαισθησίες» τις κράτησαν μόνον όταν η ομάδα ήταν το ρεζιλίκι και μέσα στη Λεωφόρο. Όταν, δηλαδή, φαίνεται ολοκάθαρα πώς δεν μπορεί να αντέξει για ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ