ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΣΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΛΕΕΙ Ο… ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

 

Ανάμεσα στ’ άλλα φαιδρά που επικαλείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης προκειμένου να υποστηρίξει ότι… παναθηναικοκρατείται η εφημερίδα «Φως», είναι και τούτο: Ότι η δήθεν ολυμπιακή εφημερίδα έκανε την πάπια στον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται ο Ολυμπιακός. Ούτε ένα άρθρο δεν έγραψε για να υπερασπίσει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Κάτι τέτοια περίπου αναφέρει ο Μαρινάκης.

Επειδή ζούμε στην Ελλάδα κι όχι σ’ άλλον πλανήτη, ουδείς σοβαρός έχει πάρει πρέφα κάποιον… πόλεμο σε βάρος του Ολυμπιακού. Ο «πόλεμος», αν υφίσταται τέτοιος, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνον στο πρόσωπο του Μαρινάκη.

Αλήθεια, όποιος κάνει κριτική, όποιος επικρίνει δίκαια και άδικα, προσωπικά τον Μαρινάκη, δίνει το... δικαίωμα στον εφοπλιστή να αυτοταυτίζεται με την ομάδα;

Με την ευκαιρία. Το 2014 έγινε σεισμός στην Κεφαλονιά και ο Μαρινάκης έκανε δωρεά κάποιες χιλιάδες ευρώ. Όχι ο ίδιος ο Μαρινάκης (;), αλλά κάποιος περισπούδαστος παρετρεχάμενος του τηλεφώνησε στον ιδρυτή του Φωτός, μακαρίτη σήμερα, Θόδωρο Νικολαϊδη:

- Γιατί δεν προβάλατε στην πρώτη σελίδα το γεγονός ότι ο πρόεδρος έδωσε λεφτά στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς;

Τι σχέση έχει αυτό με τον Ολυμπιακό; Καμία. Όπως δεν έχει σχέση με την ομάδα αν ο Μαρινάκης είναι και εκδότης μήντια ή ότι μπλέκεται έτσι κι αλλιώς το όνομά του με το παπόρι της πρέζας «Noor 1».

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ