ΜΠΑΤΗΡΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΘΑ… ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

 

Ο άνθρωπος βούτηξε το παγκάρι της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια της Νέας Υόρκης. Είναι ένας από τους ελληνοαμερικάνους στον οποίον, σύμφωνα με τα έγκυρα ρεπορτάζ, ποντάρει η τριπλέτα του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνου- Σιωπήλης- Σαραβάκος, στην προσπάθεια τους να βρουν τίποτα ψιλά για την ομάδα.

Πανικός στο Μαξίμου! Αυτό που δεν έχουν καταφέρει Τσίπρας και Τσακαλώτος, όλοι οι άχρηστοι Φλαμπουράρηδες, να βρουν επενδυτές και να σωθεί η εθνική οικονομία της μνημονιακής Ελλάδας, μπορεί να το καταφέρει η τριπλέτα του Αλαφούζου. Να φέρουν ξένα κεφάλαια.

Αλβανικής καταγωγής από Κέρκυρα μεριά είναι ο εν λόγω μπατηροκομπιναδόρος που έκανε προτάσεις άμεσης σωτηρίας στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Κωνσταντίνου, Σιωπήλη και τον Σαραβάκο που έχει άγνωστο και ακαθόριστο ρόλο στο μαγαζί.

Μία φορά ο υποψήφιος... ευεργέτης του Παναθηναϊκού ζήτησε από αντιπρόσωπο ελαιόλαδου από την Καλαμάτα στη Νέα Υόρκη να του προμηθεύσει… όσες ποσότητες μπορεί, και εξαφανίστηκε! Με το λάδι μαζί. Το ίδιο είχε κάνει και σ’ έναν ελληνοαμερικάνο μαναβέμπορα στην Αστόρια. Ότι για λογαριασμό επώνυμου hotel χρειαζόταν ντομάτες, αγγούρια μελιτζάνες. Ο ευρών αυτόν αμειφθήσεται. Η τριπλέτα του Παναθηναϊκού δεν τον βρήκε, αυτός… βρήκε Κωνσταντίνου και σία.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΠΕΠΟΝΟΦΛΟΥΔΕΣ ΕΨΑΧΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ