ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Ο εφοπλιστής και μηντιάρχης Μαρινάκης, μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, παραπέμπεται για κακούργημα και κάποιοι φόρα παρτίδα πανηγυρίζουν για την… αθώωση του. Γίνεται, ρε, να μυρίζει σαπίλα το έργο και αυτοί να εισπνέουν δυόσμο, αλισίβα και λιβάνι; Γίνεται και παραγίνεται όταν οι πονηροί με πτυχίο αποτυχημένου γελωτοποιού κάνουν το μαύρο, άσπρο.

Απαλλάχτηκε, λέει, ο Μαρινάκης για την κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης» στο πρωτάθλημα. Ναι, αλλά τον καθίζουν στο σκαμνί για σύσταση «συμμορίας» στο πρωτάθλημα.

Αθάνατος ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ο Μέγας Δάσκαλος της απάτης στην επικοινωνία. Το ΠΑΣΟΚ, είπε, δεν είναι κόμμα, είναι… κίνημα! Κι όταν άλλαζε τους υπουργούς του δεν έκανε ανασχηματισμό, αλλά… αναδόμηση.

«Σύντροφε», έτσι αποκαλούν ο ένας τον άλλον τα μέλη του ΚΚΕ. Στο ΠΑΣΟΚ του απατεώνα η λέξη αντικαταστάθηκε με το «συναγωνιστή». Έτσι που λες!

Την λέγανε τρόικα, μέχρι που ήρθε στα πράγματα ο σύριζας. Και επειδή ο Τσίπρας παρίστανε τον... αντιμνημονιακό η τρόϊκα βαπτίστηκε ''θεσμοί''. Το παιχνίδι των λέξεων που πρώτος εφάρμοσε ο Αντρέας.

Αθώος από τις κατηγορίες για «εγκληματική οργάνωση» ο Μαρινάκης. Όσο για το άλλο, την κατηγορία για «συμμορία» ε, αυτό είναι πλεκτάνη, κατασκεύασμα των αντιπάλων.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΠΑΤΗΡΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΘΑ… ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!