Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΚΑΡΤΟ ΠΡΑΜΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ

 

Τον πρώτο λόγο είχε ο Ολυμπιακός από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο στο 0-0 με την ΑΕΚ. Τι να το κάνεις! Απέδειξε σε μία κρίσιμη συνάντηση ότι δεν μπορεί να παίξει μπάλα της προκοπής. Επειδή δεν έχει παίκτες στο ρόστερ του με την επαρκή αγωνιστική πληρότητα. Ακόμα και στα μέτρα του μετριότατου επίπεδου του ελληνικού πρωταθλήματος.

Είχε, λοιπόν, ο πρωταθλητής την υπεροχή, είχε και τις ευκαιρίες. Έστω ότι κέρδιζε με 1-0 και με 2-0. Όταν κάνεις κριτική δεν στέκεσαι στο αποτέλεσμα. Στο 0-0, που θα μπορούσε να ήταν 1-0, όπως και 0-1. Να έκανε το γκολ η ΑΕΚ στο ένα σουτ, στη μία ευκαιρία.

Απαραιτήτως να αλλάξει μαγαζιά και κανάλια με των οποίων ο Ολυμπιακός κάνει τα νταραβέρια του στις μεταγραφές. Πιάνεται κορόιδο η ΠΑΕ με τα λεφτά που ξοδεύονται, για να αποκτηθούν παίκτες δεύτερης διαλογής.

Καμία αμφισβήτηση ότι τόσο πάει το μαλλί στα πακέτα, όσα ανακοινώνονται, που διαθέτει ο Ολυμπιακός για τους Καρσελάδες και Σεμπάδες και Ζιλέδες. Μάλλον είναι χρήσιμο να επανεξετάσει την ποιότητα του σέρβις με τους εξωτερικούς συνεργάτες της η ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ... ΕΞΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ