Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ… ΤΣΙΠΡΑ

 

Μπες στη θέση του Μαρινάκη. Για πλάκα η ομάδα τρώει τρία τεμάχια στα Γιάννενα. Και το χειρότερο δεν είναι το 3-0 του ΠΑΣ. Μπάλα είναι αυτή, και συμβαίνει το αποτέλεσμα ενός αγώνα να σε κοροϊδεύει. Ομάδα για δέκα γκολ να τελειώνει ισόπαλη 0-0. Ομάδα καλύτερη να βρίσκεται στο τέλος χαμένη με 1-0.

Το πλέον αποκαλυπτικό στην ήττα 3-0 του Ολυμπιακού ήταν το... πτώμα του. Ένα διαλυμένο πράμα ήταν η ομάδα του Μαρινάκη. Ούτε φάση να κάνει. Να προηγείται ο ΠΑΣ και να ζητάει κι άλλο γκολ.

Για μπες, λοιπόν, στη θέση του φουκαρά Μαρινάκη. Να το βουλώσει μετά το 3-0 και την άθλια εμφάνιση; Να κάνει το κορόιδο. Να πει ότι δεν τρέχει τίποτα, θα ξανακάνω μεταγραφές, ξαναπήρα προπονηταρά και όλα θα είναι διαφορετικά στο προσεχές πρωτάθλημα. Από τον Μαρινάκη όχι τέτοια πράματα. Αυτά είναι παλαιοκομματικά.

Μαρινάκης είναι αυτός και οφείλει να το δείξει στο οπαδικό ακροατήριο του Ολυμπιακού. Και επειδή έπρεπε να πει κάτι, απαξίωσε ολότελα τον εαυτό του και… γελοιοποίησε τον Τσίπρα. Δηλαδή;

«Άντε πνιγείτε!...» έδωσε την ευχή του ο Μαρινάκης στους παίκτες που ο ίδιος έφερε στον Ολυμπιακό. «Δεν κάνετε ούτε για χαρτί υγείας!...» είπε στους ακριβοπληρωμένους, από τον ίδιον, πρωτοσέλιδους ποδοσφαιριστές.

Δέσμευση Μαρινάκη! Ο εφοπλιστής αφού είπε αυτά τα απίθανα για τους παικταράδες του, αυτά που ήθελε να ακούσει ο οπαδός του Ολυμπιακού, θέλει δεν θέλει δεσμεύτηκε να τους διώξει όλους. Αλλοίμονο! Να κρατήσει παίκτες αξίας... χαρτιού υγείας. Ο Τσίπρας που κολλάει στο έργο;

Ο Μαρινάκης εξέθεσε για μία φορά ακόμα τον πρωθυπουργό. Αν είναι δυνατόν! Το Μαξίμου πολεμούσε μία ομάδα, τον Ολυμπιακό, που ρεζίλευε την βαρεία φανέλα του. Μία ομάδα που δεν είχε τύχη στο πρωτάθλημα, κι όμως κατά τον Μαρινάκη, δεχόταν βρώμικο πόλεμο από την κυβέρνηση.

Τόσο της πλάκας είναι αυτοί που μας κυβερνούν. Είχαν βάλει στο σημάδι να σκοτώσουν μια πεθαμένη ομάδα. Με τον τρόπο του το είπε κι αυτό ο Μαρινάκης.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ MEMORANDUM ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΙΛΑΝΔΟ