ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΙΒΑΝ

 

Έχασε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ γιατί έκανε ντού στην Τούμπα ο Ιβάν με το πιστόλι επάνω του. Ε, αυτό δεν ήταν το χειρότερο! Τιμωρήθηκε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και παραμονές του τελικού του κυπέλλου η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση και είπε:

- Δεν άφησαν τον Ιβάν Σαββίδη να απολαύσει τον τελικό του κυπέλλου.

Φοβερό! Άδικο που τιμωρήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης και έτσι δεν επετράπη η παρουσία του στο ΟΑΚΑ, στον τελικό. Ούτε στην Ταγκανίκα δεν θα συνέβαινε αυτό. Να μπουκάρει κάποιος οπλισμένος στη διάρκεια του παιχνιδιού και να έχει απαίτηση να μην τιμωρηθεί.

Ποια τύχη περιμένει τον ΠΑΟΚ στο προσεχές πρωτάθλημα; Είναι πρώτο τραπέζει πίστα. Όχι μόνος, όμως! Έχουν θέση και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός, στο ίδιο τραπέζι. Πρώτο στην πίστα.

Το πιστόλι που έχει ζωσμένο στη μέση ο ομογενής επιχειρηματίας δεν είναι το καλύτερο όπλο του στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Γιατί όχι το καλάσνικωφ, το «καλάς», όπως το λένε οι Ρώσοι. Ότι πρέπει είναι αυτό το τουφέκι, που κυκλοφορεί νόμιμα και παράνομα, σε διάφορες παραλλαγές. Και κάνει τη δουλειά του με γεμιστήρες δέκα φυσιγγίων ή μία κασέτα με 70 σφαίρες.

Υπάρχει ακόμα πιο καλύτερο, πιο αποτελεσματικό όπλο για πάρτη του Σαββίδη. Να παρουσιάσει ομάδα που να προκαλεί τρόμο, όχι απλά σεβασμό. Ένα γερό σκαρί ενδεκάδας, έναν κορμό ομάδας που θα ναι η καλύτερη πιστόλα του Ιβάν.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ «ΠΟΥΛΗΣΕ»ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΕ;