ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΕΡΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

 

Τρεις οι ομάδες που ξεκίνησαν να κάνουν πρωταθλητισμό. Τρεις παραμένουν και μετά την έκτη αγωνιστική, και αφού έγιναν τα τρία πρώτα ντέρμπυ μεταξύ τους. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και τα δυο, έπιασε κεφάλι στη βαθμολογία, αλλά ακόμα είναι ενωρίς για να του δώσει κανείς ένα φτούκα προ.

Ο Ολυμπιακός. Έγραψε μια απώλεια. Την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Το ‘’Χ’’με την ΑΕΚ δεν θεωρείται επιτυχία, αλλά όχι και απώλεια. Που σημαίνει ότι θα ρεφάρει αν πάρει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα; Όχι, βέβαια.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εντός τον Ολυμπιακό, όμως για να είναι αξιόπιστο φαβορί δεν πρέπει να σκοντάψει σ’ άλλα παιχνίδια. Ποιος μπορεί να’ ναι σίγουρος για το έτσι και το αλλοιώς; Όπως ότι ο Ολυμπιακός θα παραμείνει μέσα στο κόλπο αν κερδίζει στο 92, αν χάνει τη νίκη στο 90. Τι να το κάνει το ‘’2’’ στην Τούμπα όταν δεν πατάει γερά σ’ άλλα ματς.

Η ΑΕΚ. Ήδη με απώλεια στην Τούμπα, όπως ο Ολυμπιακός. Δεν είναι αποτυχία το ισόπαλο 1-1 με Ολυμπιακό, όπως δεν είναι θετικό αποτέλεσμα. Η πρωταθλήτρια που θέλει να ντουμπλάρει την κατάκτηση του τίτλου δεν χάνει ηθικό, δεν πανικοβάλλεται γιατί δεν κέρδισε δυο ντέρμπυ. Και δεν δίνει δικαιολογίες για ελλείψεις, απουσίες. Ότι ήταν καλύτερη στα ματς με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό. Αυτά δεν μετράνε στο ζύγι.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ… ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΠΑΛΑ