Η ΑΕΚ ''ΕΔΩΣΕ'' ΤΟ 2-0 ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ

 

Κουράστηκε η ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Μπάγερν. Αυτός και μόνο είναι ο λόγος που έφυγε για τρίτη φορά χαμένη σε αγώνα champions league. Η πρωταθλήτρια δεν μπορούσε να βγάλει το ενενηντάλεπτο στον ίδιο ρυθμό. Πέρα από την αδυνάμια της να κάνει παιχνίδι ανάπτυξης, δημιουργικό και να πιέσει την μεγάλη αντίπαλο της.

Ο Ουζουνίδης ζήτησε από τους παίκτες να τα δώσουν όλα κι αυτοί τουλάχιστον μισή ώρα πριν ο διαιτητής σφυρίξει λήξη είχαν εξαντλήσει το ρεζερβουάρ τους. Απέναντι μιας Μπάγερν που σήμερα δεν είναι η γνωστή της τελευταίας δεκαετίας. Κρατάει, όμως, το ''σήμα'' της στη φανέλα και σαν κλαμπ αληθινά επαγγελματικό, όχι ψευτοεπαγγελματικό, κουβαλάει τα στοιχεία της ποδοσφαιρικής παιδείας.

Τελικά, η Μπάγερν κέρδισε 2-0 και αφού σκόραρε σε τρίλεπτο μέσα θα μπορούσε καπάκι να σπρώξει ακόμα δυο γκολ. Γιατί; Η κόπωση της ΑΕΚ.. Η αγωνία των παικτών της να τελειώσουν τη δουλειά με το πολυπόθητο ''Χ'', το 0-0.

Τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο όταν οι παίκτες τεζάρουν από δυνάμεις; Χωρις να το επιδιώκουν, χωρίς να πάρουν σχετική εντολή, συγκεντρώνονται στο ζωτικό χώρο της περιοχής τους. Έτσι μπήκαν και τα δυο τέρματα. Με την ΑΕΚ να προσπαθεί να τα αποφύγει.. Πιο σωστά, στην πραγματικότητα να τα προκαλέσει.

Η ΑΕΚ έβαλε στο κόλπο την Μπάγερν, η οποία δεν ''δικαιούνταν'' το τρίποντο, γιατί πλέον της λείπει η σπιρτάδα, γιατί έχει ''αδειάσει'' σαν ομάδα ικανή να κτυπήσει την κορυφή της Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;