Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ 2019 ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ... ΔΙΩΞΕΙ

 

Η μεγάλη αποτυχία. Η οποία, όμως, παρουσιάζεται ως… επιτυχία. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός το 2018 διέκοψε κάθε οικονομική σχέση με 48 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ζημιά για μια ποδοσφαιρική εταιρεία. Να υποχρεωθεί να αντικαταστήσει το ρόστερ σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Το λένε ξεκαθάρισμα! Και μπράβο στον Ολυμπιακό που τόλμησε να απαλλαγεί από ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν χρειάζεται. Γιατί, όμως, τόσες πολλές “αποχωρήσεις” ποδοσφαιριστών οι οποίοι, για να μην ξεχνιόμαστε, ήταν επιλογής το ίδιου του Ολυμπιακού.

Ασφαλώς λάθη στην εκτίμηση ποδοσφαιριστών γίνονται. Δικαιολογείται ένα 10%, 20%, 25%… Δεν αποδεικνύονται λαβράκια και χρυσάφι όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα μεταγραφούν. Ο αριθμός 48 είναι ρεκόρ αρνητικό, όμως. Φαινόμενο.

Αυτοί οι 48 δεν βρέθηκαν με δική τους απόφαση στον Ολυμπιακό. Δεν τους κληρονόμησε η ΠΑΕ. Ούτε “γεννήθηκαν” στην ομάδα πριν 5 και 10 χρόνια. Είναι παίκτες που αποκτήθηκαν πριν ένα, δύο χρόνια. Και ο Ολυμπιακός δεν είναι ποτέ… πλήρης. Πάντα έχει ανάγκη αιμοδοσίας. Και όσοι περισσότεροι έρχονται, τόσοι και κάποια στιγμή θα φύγουν.

Διαβάστε ακόμα:

''ΓΗΠΕΔΙΚΕΣ'' ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΛΑ ''ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ'' ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ