ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ Η ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

 

Οι εντυπωσιακές νίκες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού ανεβάζουν τα γράδα του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει, άλλωστε, κάποιο άλλο στοιχείο που να κερδίζει το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρόφιλου. Απέμεινε η αγωνιστική (κι όχι… μόνον) διαμάχη των δυο πρωτοπόρων στη βαθμολογία.

Ο ΠΑΟΚ τρέχει σε φουλ ταχύτητες στην ισάδα, ο Ολυμπιακός στην ανηφόρα. Αυτό είναι το σκηνικό όταν τις δυο ομάδες τις χωρίζουν οκτώ βαθμοί. Πιο εύκολη η διαδρομή του ΠΑΟΚ, λιγώτερες οι δυσκολίες στο ίσιωμα. Απεναντίας, ο Ολυμπιακός υποχρεώνεται να ξεπερνάει εμπόδια με τη ψυχολογική πίεση, την αγωνία αν, τελικά, θα πλησιάσει τον αντίπαλο.

Ως θεατής χαιρόσουν να παρακολουθείς τον Ολυμπιακό στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα. Πέτυχε νίκη που την άξιζε πέρα για πέρα. Ήταν ένα τρίποντο κάτι περισσότερο από τους τρεις βαθμούς με την καλή ομάδα του Αστέρα.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό ο Ολυμπιακός έδειξε αποφασισμένος πως δεν πρόκειται να να φύγει από το γήπεδο χωρίς το διπλό. Από το πρώτο κιόλας λεπτό πήρε το παιχνίδι επάνω του, πίεζε και τελικά κατάφερε να αξιοποιήσει δυο φορές το πάντα ζητούμενο στο γήπεδο. Τον απόλυτο συγχρονισμό χρόνου και χώρου με δυο παίκτες. Με συνέπεια να αιφνιδιάσει την αντίπαλη άμυνα.

- Σέντρα ο Χριστοδουλόπουλος και ο Φορτούνης έκανε αυτό που κατά σύστημα αποφεύγει, μπήκε στην καρδιά της περιοχής του Αστέρα και σκοράρισε.

- Σέντρα του Φορτούνη και πέταγμα ο Χριστοδουλόπουλος στο σωστό χρόνο-χώρο και με προβολή το 0-2.

Ποια η συνέχεια; Ολοφάνερο. Αναμενόμενο. Το πρωτάθλημα είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν το βάζει κάτω. Να μην πάει στη Θεσσαλονίκη με διαφορά μεγαλύτερη των 8 πόντων. Με την πίστη να κερδίσει μέσα στην Τούμπα έναν αγώνα που για τον ΠΑΟΚ θα ‘ναι ''τιμής'' και ''περηφάνιας''. Που σημαίνει ότι σε περίπτωση αποτυχίας οι απρόβλεπτες σήμερα επιπτώσεις στη συνέχεια να ωφελήσουν τον άλλον διεκδικητή του τίτλου.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ