ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ

 

Δεν υπάρχει το πρώτο ματς με την Δυναμό για τον Ολυμπιακό. Το 2-2 στο Καραϊσκάκη. Ακόμα και να έπαιζε την αποψινή ρεβάνς με νίκη 2-1 στο τσεπάκι, πάλι ισχύει το ίδιο. Δεν υπάρχει στο λογαριασμό η προηγούμενη αναμέτρηση. Το τι θα κάνει στις δέκα είναι το ζητούμενο. Και το άγνωστο.

Παίκτες και προπονητές των δυο ομάδων λένε τα δικά τους. Είτε τα εννοούν, είτε όχι, πριν τη γιορτή ή την κηδεία δεν έχει καμιά αξία. Και σημασία. Μετράει τι θα συμβεί τελικά στο γήπεδο. Μόνον.

Παραμονές της κόντρας με τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό έλεγαν ότι θα αγωνιστούν για τη νίκη στο όνομα των νεκρών της Θύρας 7. Χθες έδωσαν την πληροφορία ότι απέναντι της Δυναμό θα παίξουν για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε με ΑΕΚ και βγήκε νοκ-άουτ μέχρι τέλους σαιζόν.

Στον αγώνα μέσα ανατρέπονται, ακυρώνονται επιθυμίες και σχεδιασμοί προπονητικοί. Συνήθως. Η παραζάλη του παιχνιδιού δεν αφήνει χώρο να εφαρμοστούν οι εντολές του πάγκου.

Ο Ολυμπιακός ήταν περίφημος για ένα ημίχρονο και διέλυσε την ΑΕΚ, με τη βοήθεια της. Προηγουμένως ήταν εξαιρετικά κακός με ΠΑΟΚ και Δυναμό. Απόψε ποιο από τα δυο πρόσωπα θα δείξει η ελληνική ομάδα στην ουκρανική πρωτεύουσα; Άγνωστο.

Δυστυχώς υπάρχουν φόβοι, υποψίες συγκεκριμένες για τσαμπουκάδες των οργανωμένων οπαδών της τοπικής ομάδας με αυτούς της ελληνικής, στους οποίους έχουν γίνει συστάσεις να κρατάνε συμπεριφορά… τουρίστα. Για επεισόδια πριν αλλά και μετά τον αγώνα η αστυνομία υποτίθεται έχει πάρει μέτρα, που μάλλον δεν κρίνονται αποτελεσματικά.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΛΟΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ