Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ... ΚΑΡΑΒΙΣΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ;

 

Ποια είναι η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό, μετά την πανηγυρική απώλεια του πρωταθλήματος και τον πρόωρο αποκλεισμό στην Ευρώπη, μάλιστα από μια τόσο μέτρια, κυρίως και εύκολη αντίπαλο, όπως η Δυναμό Κιέβου. Πραγματικά, ήταν αληθινή έκπληξη η αρνητική απόδοση της ουκρανικής ομάδας στη ρεβάνς. Όχι, όμως, και η αδυναμία της ελληνικής ομάδας να πάρει, όπως αποδείχθηκε, ένα δικό της ματς.

Για την αυριανή σελίδα του Ολυμπιακού θα αποφασίσει ο Μαρινάκης. Αν δεν έχει ήδη αποφασίσει κιόλας. Το πιθανότερο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη σκέψη του μεγαλομετόχου, όπως έχει εκδηλωθεί στο πρόσφατο παρελθόν, είναι να στείλει από εκεί που ήλθαν προπονητή και τους περισσότερους παίκτες. Πιο σωστά να τους στείλει απ’ εκεί που εκείνος τους ψώνισε.

Έτσι δουλεύει ο εφοπλιστής. Μια καραβιά παίκτες φέρνει στην ομάδα, με τη μια και μια καραβιά διώχνει. Πριν καν καλά καλά οι παίκτες βρουν χημεία μεταξύ τους. Λες και μπαίνει στο σουπερμάρκετ και κατεβάζει από τα ράφια προϊόντα και τα ρίχνει στο καρότσι. Και μετά ας βγάλει τα μάτια του ο προπονητής, να βρει την… κατάλληλη συνταγή με τα αγορασμένα στα τυφλά υλικά.

Η επιθυμία για πρόκριση και οι δυνατότητες των παικτών του Ολυμπιακού στη ρεβάνς στο Κίεβο, δεν έφταναν. Θέμα ομάδας, όχι αξίας παικτών. Ο Ολυμπιακός, πάλι σε παιχνίδι κρίσιμο, δεν λειτούργησε αποτελεσματικά. Σε μεγάλο διάστημα έπαιζε μόνος του, σπασμωδικά και ερήμην της Δυναμό, όμως χωρίς να έχει τον έλεγχο.

Δεν μπορεί να λάβει κανείς στα σοβαρά αυτά που έλεγε ο Μαρινάκης, για τον προπονητή τους παικταράδες του Ολυμπιακού, πριν τα ματς με ΠΑΟΚ, Δυναμό στο Καραϊσκάκη και ΑΕΚ. Να δούμε αν πάλι θα επαναληφθεί η ίδια… συνταγή.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ