Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΔΥΝΑΜΟ

 

Για μία φορά ακόμα αποδείχτηκε ότι η ρεβάνς σε διπλή αναμέτρηση δεν είναι η… «συνέχεια» του πρώτου αγώνα. Άλλο, εντελώς διαφορετικό το σκηνικό στο Κίεβο, σε σύγκριση με την εικόνα στο Καραϊσκάκη. Λες και έπαιζαν δύο άλλες ομάδες. Όχι ο Ολυμπιακός και η Δυναμό.

Το’ χασε το ματσάκι ο Ολυμπιακός, και μαζί την πρόκριση στους «16» του Europa league γιατί, με μία κουβέντα, άργησε να ξυπνήσει.Και προς το τέλος αγουροξυπνημένος προσπαθούσε να σώσει την κατάσταση. Μάλλον χωρίς να το πολυπιστεύει.

Ομαδίτσα η Δυναμό. Αυτό έδειξε. Χωρίς υπερβολή σήκωσε τα χέρια και περίμενε το μοιραίο. Ο Ολυμπιακός, όμως, όταν πλέον κατάλαβε, έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει την πρόκριση απέναντι σε τόσο εύκολη αντίπαλο, γιατί στάθηκε άτυχος. Είναι και η καντεμιά στη μπάλα.

Όπως από την άλλη, η ουκρανική ομάδα πέτυχε ένα γκολ, το μοναδικό, από το πουθενά. Με σουτ γρήγορο, ξαφνικό, κοντινό και σκόρερ τον πιο άχρηστο παίκτη του αγώνα. Κι αφού η άμυνα του Ολυμπιακού επέτρεψε για αρκετά δευτερόλεπτα να γυροφέρνει το τόπι στην περιοχή του.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ... ΚΑΡΑΒΙΣΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ;