Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΦΩΤΟ «2» ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

 

Ποτέ άλλοτε ο Ολυμπιακός τέτοια εποχή, πριν καν ξεκινήσει η σαιζόν, δεν έδειχνε τόσο καλός όσο σήμερα. Ένας Ολυμπιακός μάλλον πλήρης και ετοιμοπόλεμος για να περάσει απόψε το πρώτο από τα δύο εμπόδια στο δρόμο για τη συμμετοχή του στους ομίλους του champions league. Αντιμετωπίζει την τσέχικη Βικτώρια Πίλζεν και με τη… φόρα που έχει, αναμένεται να κερδίσει τον αντίπαλο του στο ταπεινό γηπεδάκι των 12.000 θέσεων.

Για τον Ολυμπιακό, όπως εμφανίστηκε απέναντι στην αγγλική Νότιγχαμ, πριν από μία εβδομάδα, δεν υπάρχει… συμβιβασμός στο «Χ». Να επιδιώξει να αποσπάσει ευνοϊκό αποτέλεσμα που να τον καθιστά φαβορί στη ρεβάνς.

Η Βικτώρια έχει ψηλώσει στην Τσεχία τα τελευταία χρόνια. Μικρό όνομα, αλλά κατάκτησε πέντε πρωταθλήματα από το 2011. Στα συν της το γεγονός ότι εδώ και δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα Τσεχίας. Αυτό, όμως, το στοιχείο δεν φτάνει στη ζυγαριά για να απαιτεί πρόκριση.

Μετά από έξι εβδομάδες προετοιμασία και οκτώ φιλικά ο Ολυμπιακός δίνει εικόνα αντιπάλου… διψασμένου για κάτι περισσότερο από πρόκριση σε βάρος της Πίλζεν. Βέβαια, η αποτελεσματικότητα και η καλή οργάνωση παιχνιδιού που χαρακτηρίζει σήμερα τον Ολυμπιακό επιβεβαιώθηκε κόντρα στην τουριστική Νότιγχαμ. Έτσι, λοιπόν, καλείται απόψε να απλώσει τις δυνατότητες του με αντίπαλο που μάλλον είναι άγνωστος ο βαθμός της αντίστασης του.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΜΠΟΥΚ ΠΡΩΤΑ ΠΑΟΚ, ΜΕΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ