ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

 

Ο Ολυμπιακός απόψε θέλει πρόκριση. Και η αντίπαλος του θέλει το ίδιο. Δεν θα παίξει για να χάσει η εκ Τσεχίας Βικτώρια. Για να αποκλειστεί. Όχι, βέβαια. Τι θα γίνει, τελικά; Ένα είναι σίγουρο. Σιγουρότατο. Κανείς δεν ξέρει το αποτέλεσμα.

Μιλάμε για μπάλα, όπου όλα γίνονται. Όλα έχουν γίνει. Το ότι, λοιπόν, θέλουν και οι δυο την πρόκριση δεν λέει κάτι, μάλιστα όταν ναι μεν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά δεν ζυγίζει για ομάδα ανώτερης κλάσης από αυτήν του Πλύζεν. Σ' ένα καζάνι βράζουν οι ομάδες που θα παλαίψουν στο Καραϊσκάκη.

Τρεις φορές προσπάθησε να περάσει τα προκριματικά του champions league η τσέχικη Βικτώρια και έκατσε πάνω στο παγωτό. Με αποτελέσματα πραγματικά απρόβλεπτα. Απίθανα. Απίστευτα κι όμως που τελικά προέκυψαν. Χωρίς πολλά λόγια, μιλάνε τα γεγονότα. Το τι συνέβη στο γήπεδο. Συγκεκριμένα:

- Το καλοκαίρι του 2015 η αντίπαλος του Ολυμπιακού κλήρώνεται με την Μακάμπι, την οποία κερδίζει 2-1 στο Ισραήλ και αποκλείεται στη ρεβάνς με ήττα 2-0 εντός.

- Το 2016 η Βικτώρια Πλύζεν πέφτει με την Καραμπάχ του Αζερμπαϊστάν και, όπως με Ολυμπιακό, δίνει εντός το πρώτο ματς και φέρνει 0-0. Στο επαναληπτικό και μπροστά σε 30.000 Αζέρους χάνει 1-0 στο ημίχρονο, αλλά προκρίνεται με το 1-1. Δεύτερος αντίπαλος της η βουλγαρική Λουντογκόρετς από την οποία χάνει 2-0 εκτός και αποκλείεται στη ρεβάνς με 2-2 εντός.

- Το 2017 πρώτη αντίπαλος για να μπει στους ομίλους του champions league η Στεάουα με την οποία έρχεται 2-2 στο Βουκουρέστι και χάνει πανηγυρικά στη ρεβάνς με 4-1 στο Πλύζεν.

''Συμπέρασμα'', αν πράγματι βγαίνει τέτοιο: Δεν... πιάνεται στις προβλέψεις η αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ'' ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...