ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ Η ΑΕΚ

 

Άντε πάλι τα ίδια και τα ίδια. Ξεχνάνε το τι έγινε και γιατί έγινε και πάνε στο επόμενο. Η ΑΕΚ είχε τα μαύρα της χάλια, αλλά ποιος ασχολείται. Και γιατί να ασχοληθεί και να πικράνει τον κοσμάκη της ομαδάρας. Μόνο για τα πανηγύρια είμαστε. Μπράβο στον Άρη, που έκανε το 3-0 και ατύχησε με το 3-1.

Γιατί, όχι μπράβο για το 3-0 στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν μου είπατε τι στάση κρατήσατε στο 3-0 της αντιπάλου, που στο φινάλε είναι η Μόλντε, όχι κάποια Μπαρτσελώνα. Σπουδαίος ο Άρης, τα έδωσε όλα στη ρεβάνς, αλλά γιατί αυτός ο ηρωϊκός Άρης, όχι κάποιος της Β' και της Γ' εθνικής, εμφανίστηκε για μάπες στο πρώτο παιχνίδι;

Μιλάνε για δίκαιο κι άδικο αποτέλεσμα. Για τυχερό κι άτυχο. Για το 1-1 της ΑΕΚ γιατί οι φυλλάδες κι όλο το σύστημα των μήντια δεν λέει την αλήθεια; Ότι είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο που προκρίθηκε η ελληνική ΠΑΕ κι όχι η ρουμάνικη. Που ήρθε στην Αθήνα με το 2-0 σε βάρος της κι άξιζε τουλάχιστον το 4-0.

Δεν υπήρχε ΑΕΚ στο χορτάρι. Η Κραϊόβα, όσο ζυγίζει, βρισκόταν συνεχώς στα καρέ του Μπάρκα, με 4 και 5 παίκτες, ενώ η ΑΕΚ προσπαθούσε να κάνει καθυστέρηση.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΤΟΙΑ ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ!