ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ... ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ

 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού τελικά κατάφεραν να πάρουν νίκη στον όμιλο τους κι έτσι να προκριθούν αυτοί αντί των συναδέλφων τους του Ερυθρού Αστέρα. Έστω και με πέναλτυ στο τελευταίο πεντάλεπτο. Έστω και με τη χαμένη ευκαιρία των αντιπάλων που δεν έκαναν πρώτοι αυτοί το 1-0 με αποτυχημένο κτύπημα πέναλτυ.

Άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός, ο οποίος προβλημάτισε για την αναποτελεσματικότητα του σε κρίσιμο παιχνίδι έδρας. Όταν, μάλιστα, οι παίκτες της ελληνικής ΠΑΕ αγωνίστηκαν παθιασμένοι και αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη. Με τέτοιο ενθουσιώδη τρόπο και με ένταση που είναι απίθανο να τους ξαναδεί κανείς όταν θα αντιμετωπίσουν μικρομεσαία ομάδα του πρωταθλήματος.

Και φέτος, λοιπόν, ο Ολυμπιακός στους ''32'' του europa league. Αποτυχία να μη συνεχίσει στο champions league, επιτυχία να διεκδικήσει το κάτι περισσότερο στην Ευρώπη. Πόσο, όμως, θα του κοστίσει αυτό στο πρωτάθλημα; Αυτό είναι το ερώτημα. Το ''σύστημα ΠΑΟΚ'' δικαιολογημένα ικανοποιήθηκε από τη χθεσινή νίκη του αντιπάλου και το... μπέρδεμα του στο europa league.

Τον Φεβρουάριο οι δυο μονομάχοι του πρωταθλήματος θα αναπνέουν ο ένας τα χνώτα του άλλου. Σε μια χρονική στιγμή όπου ο Ολυμπιακός θα είναι ''παγιδευμένος'' και στην πίεση της Ευρώπης. Με την επιβάρυνση του δυο αγώνων στην Ευρώπη. Όσο για τον ΠΑΟΚ θα... εύχεται πάλι να προκριθεί ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΟΥ... 0-15!!