ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕ... ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΣΤΗΘΟΣ

 
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός το 'χουν αποφασίσει, μάλιστα αποκαλύπτω ότι έχουν υπογράψει και το σχετικό συμφωνητικό μεταξύ τους. Κάθε αγωνιστική θα κάνουν παντελόνι το τρίποντο. Με όποιον αντίπαλο θα παίζουν. Και θα συνεχίσουν ισόβαθμοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Σαν τους δρομείς που χρειάζεται το φώτο φίνις για να βγάλει τον νικητή με διαφορά στήθους. 
Αυτό είναι το σενάριο μέχρι να ξαναβρεθούν αντίπαλοι στην Τούμπα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, την 25η αγωνιστική στις 23 Φεβρουαρίου 2020. Συγκεκριμένα μια αγωνιστική πριν από την έναρξη των play-off, όπου εκεί θα κριθεί ο τίτλος. 
Χθες στο Αγρίνιο ο μεν πρωταθλητής ΠΑΟΚ άργησε να σκοράρει, πέτυχε το πρώτο γκολ στο 7, τρία ολόκληρα λεπτά, όσο κρατάει ένα τραγούδι, αργότερα από το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στην Τρίπολη. Βροχή τα γκολ, 5-0 ο Ολυμπιακός (φώτο), μόνο 3-0 ο ΠΑΟΚ. 
Όλα αυτά ισχύουν βέβαια, αν τελικά το πρωτάθλημα συνεχιστεί κανονικά. Αν ολοκληρωθεί, έστω και με την επέμβαση του ΝΑΤΟ, στην περίπτωση που δεν είναι αρκετή η ειρηνευτική πρωτοβουλία του ΟΗΕ. Τι ντροπή! Τρία χρόνια το ποδόσφαιρο είναι στην εποπτεία της FIFA και στα τέτοια τους, οι Έλληνες μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ με την ευλογία των κυβερνήσεων μας, αποζητούν να λύσουν τις διαφορές τους με τη συνδρομή ξένων. Επίπεδο Ουγκάντας.   
Διαβάστε ακόμα:

ΑΡΗΣ, ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ