ΑΡΗΣ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ

 

Κερδίζει 4-0 τον Μπέο την προηγούμενη αγωνιστική ο Άρης και πέφτει... πανηγύρι. Οι φυλλάδες τη δουλειά τους κάνουν, να τσιμπήσουν κάνα φύλλο παραπάνω από τα αρρωστάκια. Τον Μπέο, βέβαια νίκησε ο Άρης, δεν υπάρχει καμιά ομάδα Βόλος. Ομάδα είναι εκείνη που δεν στηρίζεται αποκλειστικά σε ένα άτομο. Και τι να κάνει το ένα άτομο, και για πόσο χρονικό διάστημα; Μοιραία, λοιπόν, η τύχη του Βόλου είναι προδιαγεγραμμένη. Αν έχει κάποιον, κάποιους καλούς παίκτες θα τους βουτήξουν τα μεγαλύτερα ψάρια.

Μιλάμε γαι τον Άρη, όμως. Και λέμε ότι είναι... περίεργος ο ενθουσιασμός για την τεσσάρα στον Μπέο. Το 4-0 της περασμένης Πέμπτης επιβεβαίωσε το αγωνιστικό πρόβλημα του Άρεως. Της ομάδας που μόλις πριν πέντε μέρες άρπαξε τριάρα από τον ΟΦΗ. Τι σόι ομάδα είναι αυτή που τη μια παθαίνει ταράκουλο και καπάκι κάνει νίκη θριαμβευτική;

Κέρδίζει στον άλφα γύρο 4-0 τον Παναθηναϊκό κι αμέσως μετά παίρνει 2-2 στην Τούμπα ο Άρης, για να βγάλει στη συνέχεια το πρόβλημα του, που λέμε. Χάνει 3-2 στην έδρα του από τον Κούγια. Παίρνει 1-1 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και φέρνει 1-1 με την Λαμία στη Θεσσαλονίκη.

Αν οι δυνατότητες του Άρεως φαίνονται πράγματι στον 4-0 επί του δημάρχου του Βόλου, τότε αξίζει τουλάχιστον μελέτης γιατί... καμπουριάζει στο επόμενο αγώνα. Γιατί ο Άρης δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΕΘΑΝΕ Η ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΛΑΝΙΑΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ