ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;

 
Αυτοί που ξέρουν καλά τον Μαρινάκη τον έχουν ικανό να το κάνει. Να μη μείνει στα λόγια. Κι αυτοί που τον ξέρουν καλά, πολύ καλά τι σόι πράμα είναι ο εφοπλιστής, δεν είναι μόνο οι πολύ στενού συνεργάτες του. Καλύτερα τον ξέρουν, τον έχουν ζήσει και άτομα που σήμερα είναι αντίπαλοι του. Άτομα που είχαν νταραβεριστεί μαζί του, κι άλλοι που υπήρξαν συνομιλητές του.
Άρθρο πρώτο. Ο οργανισμός του Μαρινάκη δεν σηκώνει τη... δευτεριά. Αν δεν έχει σίγουρα την πρωτιά, ''αρρωσταίνει''. Άσε που είχε συνηθίσει να παίρνει το πρωτάθλημα, το θεωρούσε δεδομένο. Είμαι καλύτερος, σου λέει, το δικαιούμαι, μου ανήκει.
Το 2017 ο Ολυμπιακός χάνει πρωτάθλημα και κύπελλο. Το ίδιο και το 2018. Μια ''νέα τάξη πραγμάτων'' την οποία δεν... ανέχεται ένας Μαρινάκης. Με το καλημέρα από τότε που πήρε την ομάδα έβγαινε συνεχώς πρωταθλητής. Επτά κούπες σε επτά χρόνια. Και του σπάει το σερί η ΑΕΚ του Μελισσάνίδη το 2018 και ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη το 2019. Να το χάσει και το 2020; Πάει πολύ. Πάρα πολύ, για έναν Μαρινάκη.
Χθες στο Βόλο (φώτο) δεν έδωσαν στον Ολυμπιακό κανονικό γκολ, και με το VAR, και ο Μαρινάκης στα ίσα με προσωπική δήλωση απειλεί στα ίσα να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα. Αν, λέει, δεν γίνουν αυτά κι εκείνα... Πράγματα που βέβαια δεν θα κάνουν κατά πως τα απαιτεί ο εφοπλιστής και εκδότης και καναλάρχης, εκείνοι τους οποίους χαρακτηρίζει δημόσια με τη βαρύτατη βρισιά ως ''περιττώματα''. Όπότε;
Οπότε όλα είναι μέσα. Δεν είναι καθόλου... εύκολο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι η πρώτη κουβέντα. Με τον Μαρινάκη όλα παίζονται, είναι η δεύτερη κουβέντα.
Διαβάστε ακόμα:

ΑΡΗΣ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ