ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ (!!!) ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ... ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ

 

Μας τα ζαλίζουν χρόνια τώρα. Όλοι τους. Ότι έκαναν, ότι κάνουν τα πάντα για την κάθαρση και την εξυγίανση στο ποδόσφαιρο. Σάλια, ατέλειωτα σάλια με την ίδια κασέτα. Είμαστε αποφασισμένοι, μηδενική η ανοχή μπλα μπλα μπλα.

Κάθαρση πρώτα απ' όλα σημαίνει η εφαρμογή του νόμου. Ό,τι λένε τα κιτάπια που τα έχουμε χρυσοπληρώσει. Τους νόμους που τους φτιάχνουν, και τους ξαναφτιάχνουν,και τους μεταξαναφτιλάχνουν. Και δεν σταματούν να φτιάχνουν όλο καινούργιους νόμους για το ίδιο αντικείμενο, το ποδόσφαιρο.

Για ποια κάθαρση και εξυγίανση μας τσαμπουνάνε και πουλάνε παραμύθι φούρναρης ότι πολεμάνε τη βία, όταν κυριαρχεί η ατιμωρησία. Και μόνο ότι οι δυο υφυπουργοί, ο συριζαίος και ο σημερινός, για να ''πετύχουν'' κάτι περίμεναν να ''τα βρουν'' οι τέσσερις μεγάλοι. Ποια άλλη ομολογία ότι η κυβέρνηση, η έτσι και η αλλοιώς, φοβούνται να σχίσουν τα καλσόν.

Ο ΠΑΟΚ γλύτωσε τον υποβιβασμό με κυβερνητική παρέμβαση. Μαλακίες. Η κυβέρνηση γλύτωσε. Μόνο αυτή. Ο τρόπος που γλύτωσε ο ΠΑΟΚ γι' αυτό που διεπράχθη στην ιστορία με την Ξάνθη, αποτελεί διαρκές έγκλημα σε βάρος του πρωταθλήματος. Επειδή μια ζωή θα το κοπανάνε οι γάβροι και οι βαζέλοι, και οι αεκτσήδες. Έμεινε το στίγμα στον ΠΑΟΚ, για τους αντιπάλους του, ότι πάλι ευνοήθηκε από το κράτος. Με συνέπεια, σε κάθε ευκαιρία, να ανάβουν τα αίματα. Διαρκές έγκλημα. Διαρκείας νάρκη που θα ανατινάζει την ηρεμία στο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΑ ΕΚΑΝΕ... ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ