ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΑ ΕΚΑΝΕ... ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έκανε αυτό που θα έκανε η οποιαδήποτε κυβέρνηση από το 1821 μέχρι σήμερα. Κι αυτό που αναμένεται να κάνει η κάθε κυβέρνηση στο μέλλον. Συγκεκριμένα, μέχρι να φτάσει και το κράτος στην Ελλάδα να λειτουργεί με σεβασμό στη δικαιοσύνη. Μέχρι την ημέρα που η εφαρμογή του νόμου δεν θα κωλομπαρεύεται από την κυβερνητική εξουσία, η οποία δεν είναι εξουσία αλλά αν χρειαστεί κάνει πεοθηλασμό σε γηπεδικούς λαούς.

Δεν είναι υπόλογος ο Μητσοτάκης για την απόφαση να... αθωώσει τον ΠΑΟΚ, πριν εκδοθεί η οριστική ετυμηγορία του αρμοδίου οργάνου, σχετικά με την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας που φέρεται να διέπραξε ο Ιβάν Σαββίδης. Κι εγώ να ήμουν πρωθυπουργός θα έκανα το ίδιο. Και θα έλεγα τα γνωστά σάπια, ότι σέβομαι τη δικαιοσύνη, δεν την επηρεάζω (αλλά την γράφω κανονικά, αφού φτιάχνω νόμο για να γλυτώσει δημοφιλής ομάδα). Γιατί;

Επειδή ο κόσμος δεν αντέχει το σωστό. Δεν θέλει την τιμωρία του ενόχου, όταν την πληρώνει ο ίδιος. Και ο Ολυμπιακός να ήταν στη θέση του ΠΑΟΚ, πάλι ο πρωθυπουργός, ο κάθε πρωθυπουργός, λαού ανεκπαίδευτου πολιτικά και κοινωνικά, θα έβρισκε το κόλπο να καθαρίσει τη μπουγάδα.

Αν διαβάσεις το κείμενο Ο ΙΒΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ; ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! θα διαπιστώσεις ότι: Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα αυτή η ιστορία ο αποδυτηριάκιας ήταν απόλυτος και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο είχε ''προφητεύσει'' (σιγά τα δύσκολα):

- Αν αποδειχθεί η καταγγελία Μαρινάκη ΔΕΝ πρόκειται να εφαρμοστεί ο νόμος, κι έτσι να υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ. Εδώ είναι Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ