ΑΝΤΙ ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑΣ Ο... ΝΤΕΜΗΣ

 
Ξεθάψανε τον Ντέμη Νικολαίδη, τον κάποτε πρώην, και τον κάνανε ''συνομιλητή'' της κυβέρνησης στην τιτάνια προσπάθεια να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο. Σιγά τα καλσόν. Μόνο απ' αυτό, μάλιστα όταν το έβγαλαν στον αέρα, αντιλαμβάνεται ο καθένας τον πανικό και την προχειρότητα, με την οποία ξεκίνησε η... νέα επιχείρηση κάθαρσης από τη νέα κυβέρνηση.
Με το όνομα ''Ντέμης'' τι θαρρούν οι καινούργιοι να περάσουν επικοινωνιακά; Στο φινάλε, για να κάνουμε ταμείο, ποιος είναι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ποια ακριβώς είναι τα παράσημα του, για να λάβουν υπ' όψιν του τις θέσεις του και τις ιδέες του. Το ότι έχει παίξει μπάλα δεν λέει τίποτα. Απολύτως τίποτα.
Δικαιολογημένα ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε δημόσια την έκπληξη του. Γιατί να καλέσουν τον πρώην της ΑΕΚ, που μόνο πετυχημένο δεν ήταν το πέρασμα του από τα διοικητικά, και να αγνοήσουν τον Κούγια. Ένα ερώτημα είναι αυτό, διότι το πράμα δεν είναι προσωπικό. 
Μην ανοίξει το στόμα του ο δικηγόρος. Σ' όλα μέσα. Για κάθε τι θα πει το κάτι περισσότερο.
Απορώ, άλλη δουλειά δεν κάνει και τον απορροφά ολοκληρωτικά η επικοινωνιακή του παρουσία, η καθημερινή(!), στη μπάλα. Ένα τα εκατό σχετικά με την ομάδα του, 99% για τις άλλες. Να, τι είπε για τον πρώην της ΑΕΚ:
«Ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε μια στενή σχέση με την Αλεξία Μπακογιάννη και αν θυμάμαι την είχε βάλει στο Δ.Σ. της ΑΕΚ όταν την πήρε τζάμπα και διαχειρίστηκε όλα αυτά τα εκατομμύρια των εφοπλιστών, άφησε πίσω του χρέος 97 εκ. ευρώ. Δυστυχώς στην Ελλάδα κάποιος πάει να κολλήσει κάπου και να επιβιώσει. Πιστεύω ότι κάηκε αυτό και έχω το θάρρος να λέω τα πράγματα με το όνομα τους».
Διαβάστε ακόμα:

ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ... ΛΑΟΥ