Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΕΥΡΩΠΗ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

 

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό της Άρσεναλ; Εδώ είμαστε! Θα συνεχίσει να κυνηγάει το πρωτάθλημα που το έχασε το 2018 και το 2019, ενώ έχει το μαξιλαράκι της διαφοράς των πέντε πόντων από τον ΠΑΟΚ; Ή θα επιλέξει να τα δώσει όλα στην Ευρώπη και όπου τον βγάλει.

Ένα από τα δυο. Ή πρωτάθλημα ή Ευρώπη. Στο φινάλε ελληνική ομάδα είναι και σίγουρα αυτοκτονικό να κυνηγήσει δυο στόχους. Κινδυνεύει να χάσει και τους δυο, αν αποφασίσει να συνεχίσει τον πρωταθλητισμό σε δυο ταμπλώ. Θυμίζω ότι προ δυο μηνών ο προπονητής του Ολυμπιακού Μαρτίνς ομολόγησε ξεκάθαρα ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Που σημαίνει ότι δεν θα παρασυρθούμε από το ρίσκο μιας ευρωπαϊκής διάκρισης και να μειώσουμε τις πιθανότητες στο πρωτάθλημα.

Τα πράγματα άλλαξαν στον Ολυμπιακό! Η απόφαση είναι ''Κτυπάμε όλα τα παιχνίδια! Δεν κάνουμε επιλογή αγώνων και στόχων''. Τι είναι αυτό που άλλαξε τα κόζα; Το φοβερό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Οι ίδιοι οι παίκτες θέλουν και Ευρώπη και πρωτάθλημα. Δεν φοβούνται ότι θα χάσουν ρυθμό από το πράγματι παραφορτωμένο πρόγραμμα που τους περιμένει.

- Αύριο, πρωτομηνιά, στο Καραϊσκάκη με τον Παναιτωλικό.
- Τετάρτη, 04 Μαρτίου, με ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
- Στις 08 Μαρτίου πρώτο ματς για τα play-off του πρωταθλήματος
- Στις 12 Μαρτίου στο Καραϊσκάκη με την Γουλβς
- Στις 15 Μαρτίου δεύτερο ματς για τα play-off .
- Στις 19 η ρεβάνς με Γουλβς στην Αγγλία.
- Στις 22 τρίτο ματς για τα play-off.

Και έπεται η... συνέχεια του γολγοθά. Στη φώτο από το 1-0 του Ολυμπιακού στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει άλλες 4 φορές (!), για το κύπελλο και τα play-off .

Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΛΥΚΟΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ