ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ;

 

Θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Ε, κάποτε θα γινόταν κι αυτό. Κι αν δεν αποφάσιζαν την επανέναρξη, ποδόσφαιρο θα ξαναβλέπαμε με το προσεχές πρωτάθλημα. Αυτονόητο, όσο πιο καθυστερημένα ξαναμπεί η ζωή στα γήπεδα, τόσο περισσότερο μειώνεται η πιθανότητα διασποράς του ιού.

Σκέπτομαι. Τι θα γίνει στην περίπτωση που σκάσει μύτη κορονοϊός σε ομάδα. Αν, δηλαδή, είναι φορείς δυο-τρεις ποδοσφαιριστές ή και ο προπονητής. Το έχουν προβλέψει τι θα αποφασίσουν; Να αποκλειστούν οι φορείς στη συνέχεια των αγώνων. Να αποκλειστεί, ίσως, η ομάδα από το πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο, αν θεωρηθεί επιβεβλημένο, τότε θα αλλοιώσει τη γνησιότητα του πρωταθλήματος. Επειδή με τη ''μολυσμένη'' ομάδα στη συνέχεια κάποιοι αντίπαλοι θα πάρουν το ματς άνευ αγώνος.

Και η έδρα της ΠΑΕ κωρονιασμένους ποδοσφαιριστές θα απολυμανθεί από τον Χαρδαλιά. Φτάνει αυτό για να ξαναγίνουν εκεί αγώνες;

Λεπτομέρειες θα πει κανείς, σημασία έχει να ξαναδούμε μπάλα. Μα, οι λεπτομέρειες τινάζουν το πρωτάθλημα στον αέρα. Ένα πέναλτυ που δόθηκε ή αγνοήθηκε από το κοράκι. Μια φράση του διαιτητή στο φύλλο αγώνα, που προκαλεί τιμωρία σε ποδοσφαιριστή ή ΠΑΕ. Δεν χρειάζεται να δολοφονηθούν άνθρωποι.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΚΑΗΚΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ