Η ΘΥΡΑ 7 ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΓΑΖΙ

 

Τι να κρύβει αυτό το συνθηματικό ''Dpg7000'' που χρησιμοποιεί η Θύρα 13 όταν αναφέρεται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο; Γνωστό ότι η Θύρα 13 είναι οι οργανωμένοι και διασπασμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Μια είναι η Θύρα, όπως ένας είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά κυκλοφορούν διάφοροι και περίεργοι Σύνδεσμοι. Κατά καιρούς ο εκάστοτε μεγαλομέτοχος ή πρόεδρος ΠΑΕ λαμογιάρει με έναν από τους σκόρπιους αρχηγούς των χουλιγκάνων, με συνέπεια να διασπάται το συνδεσμιακό οπαδικό κίνημα.

Συμβαίνει και σήμερα. Ο Αλαφούζος για παράδειγμα έχει τις άκρες του με ομάδα οργανωμένων, η οποία και παίρνει, αλλά και δίνει γραμμή στον μεγαλομέτοχο. Εννοώ ότι το αφεντικό λαμβάνει υπ' όψιν του το παραμάγαζο. Έτσι είναι. Οι λεγόμενοι οργανωμένοι κάνουν παιχνίδι στο όνομα του Παναθηναϊκού, αλλά αποτελούν ξεχωριστή οντότητα, πιο σωστά ξεχωριστή... εξουσία από την ομάδα.

Οι διοικούντες έχουν δώσει τέτοιο... δικαίωμα στους οργανωμένους, άλλωστε η ΠΑΕ ή η ΚΑΕ είναι... υπόλογοι στην Θύρα 13, όχι αυτή στον ιδιοκτήτη της ανώνυμης εταιρείας. Η ΠΑΕ είναι νόμιμη επιχείρηση και ενεργεί σύμφωνα με τους νόμους. Κάθε τσαμπουκάς πρόεδρου ή διοίκησης δεν περνάει απαρατήρητος από την αθλητική δικαιοσύνη. Την Θύρα 13 ή 7 ή 4 και 14 ποιος να την μαζέψει, όταν στο δημόσιο λόγο της μιλάει πεζοδρομιακά και απειλεί ανοικτά ότι θα δράσει με βία;

Τέλος πάντων, θα μας κάνει τη χάρη η Θύρα 7 να μας εξηγήσει τι σημαίνει, γιατί αποκαλεί ''Dpg7000''.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΜΑΧΟΣ