ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

 

Ποιοι και πόσοι θα πάνε στον χασάπη να ψωνίσουν κρέας όταν έχουν ακούσει ότι έχει πράμα σκάρτο. Επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Ούτε η γυναίκα του, η ξαδέλφη και η ανηψιά του, θα πλησιάσουν το κρεοπωλείο, ακόμα κι αν υπάρχουν μόνο φήμες, όχι κατηγορίες και δικαστικές αποφάσεις για την ποιότητα κρεάτων στο μαγαζί του. Πόσοι και ποιοι θα μπούνε σε ταβέρνα, της οποίας κάθε βράδυ πελάτες καταλήγουν στο νοσοκομείο με στομαχικά προβλήματα.

- Στο ελληνικό πρωτάθλημα δρούσε μαφία. Κανονική μαφία.
- Στους αγώνες γινόντουσαν σφαγές υπέρ του Ολυμπιακού.

Αυτά, δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε άλλα χοντρά και βαρβάτα απ' αυτά που κατέθεσαν χθες Μελισσανίδης και Αλαφούζος, τα αφεντικά της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, στη συζήτηση για τη Συμμορία στο ποδόσφαιρο. Το ζήτημα δεν είναι αν θα βγει τίποτα. Αν θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός και προσωπικά ο Μαρινάκης, στους οποίους καταλογίζεται ο έλεγχος της ΕΠΟ, της διαιτησίας. Και ο Μαρινάκης έχει κάνει καταγγελίες δημόσιες, ότι ο Ολυμπιακός ήταν θύμα συμμορίας.

Το ζήτημα είναι ποιοι και πόσοι συνεχίζουν να ασχολούνται, και με ποιο τρόπο, με το ελληνικό πρωτάθλημα, όταν στα ίσα και ξεκάθαρα και σε δικαστικά όργανα, από τα μεγάλα κεφάλια στο χώρο, λέγονται τόσο βαρειά πράγματα.

Λίγο ενδιαφέρει αν ο Μαρινάκης είναι κατίνα, μια αρχικατίνα, ο οποίος είπε μαμά στα 20 χρόνια του, όπως υποστηρίζει ο Μελισσανίδης. Το ζητούμενο είναι αν είναι πραγματική κι όχι αέρα πατέρα η παρέμβαση της Δικαιοσύνης στο ποδόσφαιρο. Κι αν ο ρόλος της κυβέρνησης είναι τουριστικός ή όχι.

Μην λησμονούμε ότι ο ξένος παράγων αποφασίζει πλέον για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Φίφες και Ουέφες έχουν λόγο για το αν θα γίνουν, πότε και με ποιο σύστημα οι εκλογές στην ΕΠΟ. Είμαστε υπερήφανοι για όλα. Και γι' αυτά που αλληλοκατηγορούνται τα αφεντικά και για τη διεθνή επιτήρηση του ντόπιου πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΔΕΝ… ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ