ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΦΟΡΜΟΥΝ... ΜΟΥΣΤΑΡΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΟΝΕΖΕΣ

 

Ο σοβαρός επενδυτής είναι αυτός ο οποίος πράγματι θέλει να αγοράσει το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ. Κι αν είναι σοβαρός δεν πλησιάζει αν δεν γνωρίζει ότι πουλιέται το κατάστημα. Βεβαίως θα κάνει την κρούση, αν πρόκειται η προσφορά του είναι δελεαστική στον μεγαλομέτοχο, ο οποίος ναι μεν δεν πουλούσε, αλλά το συζητάει με νούμερο λαχταριστό.

Όπως και να ΄χει ο υποψήφιος επενδυτής κατά πρώτον λέει ''Καλημέρα σας, είΜαι ο τάδε με τα εξής οικονομικά δεδομένα''. Πώς να τον πάρουν σοβαρά στην πιάτσα, αλλά και ο μεγαλομέτοχος, αν δεν πει πρώτα ''Καλημέρα σας'' και μετά δεν αυτοσυστηθεί σχετικά με την οικονομική και επιχειρηματική του ταυτότητα; Για Παναθηναϊκό το ενδιαφέρον, άλλωστε.

 Είναι, λένε, μπίζνεσμαν στις μουστάρδες. Και στα κετσάπ. Και γιατί δεν λέει ''Καλημέρα σας'' και - πριν πλησιάσει - κάνει παιχνίδι με Chief Executive τον γνωστό οπλαρχηγό της πράσινης εξέδρας; Περίεργο. Ο εν λόγω χουλιγκανοκράτωρ διαθέτει βέβαια τα τυπικά προσόντα CEO, αλλά είναι απορίας άξιο γιατί δεν αναζητά να προσληφθεί στην ΕΠΟ και μπερδεύτηκε με τις μουστάρδες.

Είναι η μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό, θα σκεφτεί κανείς. Γι’ αυτό, άλλωστε, φτιάχτηκε το μέτωπο των πρώην αλαφουζικών οι οποίοι σήμερα υπονομεύουν με σάλτσες και μαγιονέζες, με την ελπίδα να… γλυστρήσουν τον καναλάρχη από την ΠΑΕ.

Διαβαστε ακομα:

ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ