ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 

Ομάδα κρατάει υψηλά το όνομα της και την αγωνιστική της αξιοπιστία, ακόμα κι αν δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα. Πως γίνεται αυτό; Παραγίνεται, αν η ομάδα βρίσκεται σε πορεία διάκρισης στην Ευρώπη. Από την άλλη, αν η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της στο πρωτάθλημα, αλλά χάνει, και ξαναχάνει στην Ευρώπη, τότε κερδίζει ένα στίγμα μελανό που δύσκολα ξεχνιέται. Της μένει επάνω της σκέτο κουσούρι, και χρειάζεται να το εξαφανίσει μόνο με επιτυχίες στην Ευρώπη. Δεν φτάνουν οι κούπες σε πρωτάθλημα ή κύπελλο.

Η ΑΕΚ πάσχει από μια καλή ευρωπαϊκή παρουσία. Την έχει ανάγκη! Οι δυο ήττες από Μπράγκα και Λέστερ είναι μαλτεζόπλακα κρεμασμένη από το λαιμό της. Μόνο η ίδια η ομάδα μπορεί να απελευθερωθεί από τέτοιο… περιττό βάρος.

Τα δυο προσεχή παιχνίδια της ΑΕΚ στο γιουρόπα είναι με την στακτοπούτα του ομίλου, την ουκρανική Ζορία (φώτο). Αν δεν τα κερδίσει και τα δυο με την... ''ευρωπαϊκή'' αυτή αντίπαλο, χάνει το στοίχημα η ΑΕΚ. Πλέον, μετά τις δυο ήττες, ο στόχος δεν είναι η πρόκριση. Είναι να κερδίσει τις εντυπώσεις, στα υπόλοιπα παιχνίδια, αν καταφέρει θετικό αποτέλεσμα και με Μπράγκα εντός, και με Λέστερ εκτός.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΤΕΡ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ… ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ