ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛΙΤΟΣ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ

 

Στο 88 ο προπονητής κάνει αλλαγή τον σκόρερ Καρλίτος, ο οποίος είναι σίγουρος για τα συγχαρήκια από τον Μπολόνι, αφού με τα δικά του δυο γκολ ο Παναθηναϊκός καθάρισε 2-0 στη Λαμία και πήρε το πρώτο τρίποντο. Ο Ρουμάνος προπονητής, όμως, αντί μπράβο και αγκαλιά, όπως περίμενε ο Ισπανός φορ, του γύρισε την πλάτη, ολότελα απογοητευμένος για την απόδοση του Καρλίτος.

Κι όχι μόνον! Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε εντελώς περιφρονητικά τον 30χρονο σκόρερ, με δυο ατάκες όχι απλά προσβλητικές, αλλά σαν κι αυτές που γράφονται με… αποσιωπητικά. ''Άει… κλπ κλπ.'''.  Που οφείλεται αυτή η… αυστηρότητα του Μπολόνι;

Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έτρεξαν να συγχαρούν τον Καρλίτος όταν σκόραρε, αλλά αυτός σνόμπαρε τους συμπαίκτες, δεν ανταποκρίθηκε στους πανηγυρισμούς, ενώ έτρεχε προς την… κάμερα για να αναδείξει την… προσωπική του επιτυχία.

Με την ευκαιρία να σημειώσουμε το εξής: Ο Παναθηναϊκός είναι η 12η ομάδα στην καριέρα του Καρλίτος, ο οποίος αλλάζει φανέλα κάθε χρόνο. Τόσο ευχαριστημένες είναι μαζί του οι ΠΑΕ με τις οποίες κάνει συμβόλαιο. Ακόμα και πριν ενηλικιωθεί, πριν γίνει επαγγελματίας ο Καρλίτος άλλαξε έξι ομάδες.

Συνεργάτης του Μπολόνι τον ρώτησε γιατί αποπήρε τον Καρλίτος, σε μια σπουδαία μέρα γι’ αυτόν, με τα δυο τέρματα του, και  τελικά τον άφησε με ανοικτό στόμα από την αντίδραση του προπονητή του. Και είπε ο Ρουμάνος:

- Έβαλε δυο, και λοιπόν! Σιγά που θα του πούμε κι ευχαριστώ. Ρωτάς πόσα γκολ έχασε; 

Και επειδή όταν έγινε αλλαγή ο Καρλίτος, ο οποίος είχε χάσει άχαστα γκολ και στην Τρίπολη με Αστέρα, αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο της Λαμίας λες και ήταν ο Ναπολέων, πρόσθεσε και κάτι άλλο ο Μπολόνι: ''Του έβαλα πάγο του Ισπανού γιατί στην ομάδα δεν θέλω καπεταναίους. Όλοι είναι ίσοι, σε κανέναν δεν θα είναι ανεκτή συμπεριφορά οπλαρχηγού…''. 

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΦΟΡΜΟΥΝ... ΜΟΥΣΤΑΡΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΟΝΕΖΕΣ