ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΜΑΤΣ

 
Τι θα κάνει απόψε ο Ολυμπιακός; Δεν είναι ερώτηση αυτή, και με το μπαρδόν. Ουδείς γνωρίζει, δηλαδή ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει, τι θα κάνει ο πρωταθλητής κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτυ. Άρα, η ερώτηση είναι περιττή. 
Ναι, αλλά ο άλλος έχει αγωνία. Και περιμένει να ακούσει κάτι, έστω όχι συγκεκριμένο, αλλά μια πρόβλεψη, ρε παιδί μου, να πάρει την κρυάδα του, τέλος πάντων ή να αρχίσει να αισθάνεται αισιόδοξα. Ένα από τα δυο. 
Οπαδός είναι και έχει ανάγκη την κουβέντα πριν από το πάρτυ. Καμιά γκόμενα δεν ξεκινάει στη ψύχρα από το σπίτι της. Η προετοιμασία κρατάει ώρες, τι θα φορέσει, κι αν αποφασίσει, πάλι θα δοκιμάσει 3-4 ρούχα, χτενίσματα και μακιγιάζ. 
Και στο ποδόσφαιρο, το πράμα δεν είναι μια κι έξω. Ό,τι γίνει, έγινε στα 90 λεπτά. Δεν πάει έτσι. Το έργο είναι δυνατό, γι' αυτό μπαίνει στην ατζέντα το πριν του ματς και το μετά. Στη φώτο, από την εκτός έδρας νίκη 1-0 της Σίτυ επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
Το παιχνίδι, λοιπόν, Σίτυ -Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει από προχθές Κυριακή και θα τελειώσει... πότε; Ανάλογα, με το αποτέλεσμα. Αν κερδίσει -τίποτα δεν αποκλείεται στη μπάλα- ο Ολυμπιακός, τότε θα κρατήσει ο αγώνας κάποιες μέρες, Αν έλθει ισόπαλος, λιγώτερες μέρες. Κι αν χάσει ο Ολυμπιακός, τότε η κουβέντα για το παιχνίδι θα σφυρίξει λήξη αύριο κιόλας.
Διαβαστε ακομα:

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛΙΤΟΣ Ο ΜΠΟΛΟΝΙ