Η ΤΕΣΣΑΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ… ΜΠΡΑΓΚΑ

 

Αυτή η ομαδίτσα της Ουκρανίας, που εμφανίστηκε στο γιουρόπα και το πιθανότερο είναι ότι θα κάνουμε χρόνια και ζαμάνια να την ξαναδούμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, άρπαξε τέσσερα τεμάχια από την ΑΕΚ. Για όσους έχουν μπερδέψει την μπακαλική με το ποδόσφαιρο, θα συμφωνήσουν ότι η ελληνική ομάδα πέτυχε το σκορ του ομίλου.

- Πρώτη αγωνιστική και η Ζορύα χάνει στην έδρα της Λέστερ, το φαβορί του ομίλου με 3-0.

- Δεύτερη αγωνιστική, δεύτερη ήττα της Ζορύα στο γήπεδο της, από την Μπράγκα με 2-1.

- Την τρίτη αγωνιστική, χθες, η ΑΕΚ πέτυχε θρίαμβο με 4-1 στην Ζορύα. Καπέλωσε και την Μπράγκα και την Λέστερ. Η ελληνική ομάδα έπιασε μεγαλύτερο σκορ, μάλιστα εκτός έδρας, σε σύγκριση με το σκορ της αγγλικής και της πορτογαλικής ομάδας σε βάρος της ουκρανικής. Άρα;

Δεν υπάρχει κανένα ''Άρα''. Ούτε τίθεται ερώτηση με το ''Άρα'', ούτε δίνεται απάντηση στο ''Άρα''. Εκτός κι αν ρίξουμε την κουβέντα στις άρες μάρες κουκουνάρες επιπέδου Big Brother. Τότε ναι, το χθεσινό 4-1 της ΑΕΚ επισκιάζει τις άλλες δυο νίκες επί της Ζορύα.

Στόχος της ΑΕΚ ήταν η πρόκριση. Θα κερδίσει με 4 γκολ την Μπράγκα; Αυτό είναι το ζητούμενο μετά το 3-0 της Μπράγκα επί της ΑΕΚ. Αυτό θα μετρήσει προκειμένου να καταφέρει να περάσει η ελληνική ομάδα και να αποκλείσει την πορτουγκέζικη ομάδα. Μια ακόμα νίκη της ΑΕΚ επί της Ζορύα, και με 8-0, δεν λέει τίποτα, αν μείνει εκτός στόχου. Εκτός πρόκρισης.

Στη φώτο, από το χθεσινό 4-0 της Λέστερ επί της... αντιπάλου της ΑΕΚ, της Μπράγκα. Μ' αυτήν ανταγωνίζεται για την πρόκριση η ΑΕΚ, όχι με την... Ζορύα.

Διαβαστε ακομα:

ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ…