ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΙΩΞΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ

 

Αν υπήρχε κράτος, τότε εδώ και μήνες θα είχε συλληφθεί ο κάποιος Λευτέρης Αυγενάκης, που παριστάνει τον υφυπουργό αθλητισμού. Αν υπήρχε κυβέρνηση, που λειτουργούσε υπεύθυνα, τότε αυτόν τον Αυγενάκη θα τον πέταγαν με τις κλωτσές. Τι κάνεις, ωρέ, σύντεκνε;

Ασχολείται με την… αλλαγή διοικήσεων στις αθλητικές ομοσπονδίες. Μιλάμε ότι ο άνθρωπος μας ξαναγυρίζει 40 χρόνια πίσω. Το 1981 όταν έγινε πρώτη φορά κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και ξεκίνησε η παρακρατική επιχείρηση να ξηλωθούν από τις ομοσπονδίες όλοι οι χουντικοί και δεξιοί πρόεδροι και στη θέση τους να τοποθετηθούν πρασινοφρουροί. Με απειλές, με εκβιασμούς και χρήματα κρατικά να κερδηθούν... δημοκρατικά οι εκλογές.

Για ποιο λόγο κάνει την ίδια δουλειά σήμερα ο Αυγενάκης; Γιατί ξοδεύει χρόνο σε δουλειά που δεν είναι της αρμοδιότητας και της ευθύνης του; Δεν έχει με κάτι άλλο να ασχοληθεί. Αυτή την εξήγηση δίνω. Τι άλλο να πει κανείς, όταν... αγωνίζεται να τακτοποιήσει δικούς του ανθρώπους; Δεν υπάρχει άλλη  εξήγηση. Πρώτον, δεν έχει... δικούς του ανθρώπους. Δεύτερον, δεν αποκλείεται αύριο να τον αλλάξει ο Μητσοτάκης. Δεν είναι διορισμένος μόνιμος στη συγκεκριμένη καρέκλα.
Διαβαστε ακομα:

ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η… ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΛΟΧΟΥ