Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΣΤΟ… ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΝ ΙΒΑΝ

 

Ο Καραπαπάς της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο πιο στενός συνεργάτης του μεγαλομετόχου Μαρινάκη (στη φώτο, οι δυο τους), κατήγγειλε δωροδοκία ή απόπειρα χρηματισμού του ΠΑΟΚ στον τερματοφύλακα του Άρεως, στο ντέρμπυ της περασμένης Κυριακής. Αυτό και μόνο, μόνο αυτό, λέει πολλά, πάρα πολλά, για όποιον διαβάζει τι είναι γραμμένο σε τοίχο. Τι είναι γραμμένο μπροστά στα μάτια του, μην έχουμε την απαίτηση να διαβάζει και τι είναι μπογιατισμένο πίσω από τον τοίχο. Έχουμε και λέμε, λοιπόν…

Το επιτελείο Μαρινάκη παρακολουθεί κάθε κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Προφανώς επειδή φοβάται πως ο ανταγωνιστής, η ΠΑΕ του Ιβάν Σαββίδη, δεν το ‘χει σε τίποτα να προχωρήσει σε αλεπουδιά.

Πως είναι δυνατόν να πλησιάστηκε ποδοσφαιριστής του Άρεως και η ΠΑΕ του Καρυπίδη να κοιμάται όρθια; Εκτός και πήραν πρέφα τη βρωμοδουλειά, και την έκαναν μόκο. Με συνέπεια να προκύψει το σουρεαλιστικό σκηνικό. Για απόπειρα σε βάρος του Άρεως, ο ίδιος χάνει τη φωνή του, ''Καμπούρη, γράμματα… '', και αναλαμβάνει να κάνει κρα το στόρυ μια τρίτη ΠΑΕ, αυτή του Μαρινάκη.

Κατανοητό ο Μαρινάκης να έχει σφυρίξει συναγερμό και να παίρνει τα μέτρα του, παρακολουθώντας τους δικούς του παίκτες. Έτσι αν συμβεί οτιδήποτε να το προλάβει. Και, βέβαια, να το καταγγείλει στις αθλητικές αρχές και να ζητήσει την επέμβαση της δικαιοσύνης.

Στα ίχνη των κακοποιών η ΠΑΕ του πρωταθλητή δεν έφθασε διότι κάποιος, κάποιοι πήγαν να γυψώσουν παίκτη του Ολυμπιακού. Για να διαπιστώσουν, όπως ισχυρίζεται δημόσια ο Καραπαπάς, απόπειρα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Άρη, το πράμα μοιάζει με το τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Κανονικό δίχτυο παρακολούθησης ήταν σε ετοιμότητα για κάθε βήμα στο σκοτάδι του ΠΑΟΚ.

Τελικά, ο ΠΑΟΚ πιάστηκε στα πράσα; Αυτό θα το πουν οι αίθουσες των… δικαστηρίων αύριο, μεθαύριο, ποτέ. Τελικά, ο Μαρινάκης έβγαλε λαγό; Κι’ αυτό, όπως ένα σωρό άλλα

Διαβαστε ακομα:

ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΑ ΜΠΑΚ ΑΠΑΡΑΓΟΡΗΤΑ ΖΗΤΑΝΕ... ΒΟΗΘΕΙΑ