ΕΜΠΛΕΞΕ… , ΑΦΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ

 

Μάριος Σιαμπάνης, τερματοφύλακας του Άρεως, παραδέχθηκε – με σύντομο κείμενο εξαιρετικά… προσεγμένο - ότι κάποιοι αποπειράθηκαν να τον δωροδοκήσουν στο ματς της περασμένης Κυριακής. Ο Σιαμπάνης ήταν να αγωνιστεί εναντίον της παλιάς του ομάδας, του ΠΑΟΚ, αλλά δεν έπαιξε, ίσως γιατί δεν κρίθηκε ψυχολογικά έτοιμος.

Προσεγμένο το κείμενο της πολύ σοβαρής καταγγελίας του Σιαμπάνη, αφού αποφεύγει να αναφέρει το όνομα του… ΠΑΟΚ. Και ποιοι τον πλησίασαν και για λογαριασμό ποιας ομάδας. Τον ΠΑΟΚ τον ''έδειξε'' πρώτα ο Ολυμπιακός και επιβεβαίωσε την ενοχή της ΠΑΕ του Ιβάν Σαββίδη η ΠΑΕ Άρης.

Το παιδί έμπλεξε, λέω για τον Σιαμπάνη. Ε, δεν είναι λίγο να στέλνει στην καταστροφή κοτζάμ ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται- φταίει δεν φταίει- να την πληρώσει ο... ίδιος ο νεαρός ο τερματοφύλακας. Ήδη ο ΠΑΟΚ ζήτησε τον αποκλεισμό του για δυο χρόνια, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Δεν είναι οι πλάτες του Σιαμπάνη (στη φώτο, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ) εκείνες που θα σηκώσουν την υπόθεση της… εξυγίανσης στο πρωτάθλημα. Και της αντιπαλότητας δυο βαρβάτων για τα ελληνικά μέτρα επιχειρηματιών, του Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη. Αλλοίμονο! Να περιμένουμε από τον Σαμπιάνη να ανοίξει τη μπουκαπόρτα για να ξεχυθεί η σαπίλα που εδώ και δεκαετίες έχει συσσωρευτεί στο αμπάρι του παποριού.  

Διαβαστε ακομα:

ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΛΙΑΘ, ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΥΙΔ