ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ… ΟΛΟΙ

 

Η ΑΕΚ είναι πάντα ΑΕΚ. Είτε η ομάδα πάει για πρωτάθλημα, είτε αγωνιστικά είναι για τα μπάζα, ΑΕΚ θα υπολογίζεται. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει μ’ όλες τις θεωρούμενες μεγάλες ομάδες. Παραμένουν μεγάλες κι όταν είναι κατώτερες από τις μη φιρμάτες. Μεγάλη λέγεται εκείνη η ομάδα που έχει μεγάλο οπαδικό κόσμο.

Είναι χοντρά μπλεγμένη η ΑΕΚ στο πρόβλημα. Αγωνιστικά μιλάμε. Το δείχνει καθαρά και κραυγαλέα η ομάδα, αλλά επειδή είναι μεγάλη, δηλαδή επειδή είναι μεγάλο όνομα, δύσκολα να αποδεχτούν όλοι την αγωνιστική της αδυναμία.

Από την αρχή της σαιζόν η ΑΕΚ είναι σε κρίση. Και τι έλεγαν σχετικοί και άσχετοι; Δεν τρέχει τίποτα, ένα στραβοπάτημα ήταν, μια τυχαία αποτυχία, μια κακιά στιγμή κλπ. Η ομάδα δεν περπατάει, αλλά είναι… ΑΕΚ, κι αυτό είναι αρκετό να θεωρείται πως δικαιούται να κάνει πρωταθλητισμό.
 

Ουδείς ποτέ δεν βελτιώθηκε, δεν διόρθωσε κάτι, όταν ο ίδιος δεν αναγνώρισε τις αδυναμίες του. Το έχουμε δει και ξαναδεί αρκετές φορές στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Κάποια φεγγάρια σερνόντουσαν, όμως και οι ίδιοι, και οι αντίπαλοι τους συνέχιζαν να τους βλέπουν όπως ο Δον Κιχώτης έβλεπε ανεμόμυλους για εχθρούς.

Η ΑΕΚ και μια και δυο και τρεις και τέσσερις φορές άπλωσε στο γήπεδο το πρόβλημα της και, τελικά, μετά το προχθεσινό 2-2 με το Βόλο, φίλοι κι αντίπαλοι, συμφώνησαν. Πως η ΑΕΚ είναι εκτός κόλπου. Οριστικά. Μέχρι να ξαναβρεί τον εαυτό της.
 
Στη φώτο, ο υποψήφιος να επιστρέψει στην ΑΕΚ για μια φορά ακόμα Χιμένεθ με έναν επίσης πρώην προπονητή της, τον Ουζουνίδη.
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ