ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

Μανουριάσανε κάποιοι παοκτσήδες επειδή η ΠΑΕ αποφάσισε να παραχωρήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη. Ο παίκτης είναι πολύ καλός και απαραίτητος στην ομάδα. Οι οπαδοί, όμως, διαμαρτυρήθηκαν περισσότερο διότι νοιώθουν πως… μειώνονται ηθικά με την απώλεια του Γιαννούλη. Ότι η ομάδα τους χάνει το γόητρο της. ΠΑΟΚ, σου λένε, είμαστε και έχουμε μάθει να παίρνουμε παίκτες απ’ άλλους, φτωχούς και μίζερους, όχι να δίνουμε παίκτες ενδεκάδας. Όπως τον Γιαννούλη και τον Πέλκα (φώτο, οι δυο τους).

Θα περάσουν ακόμα πολλά χρόνια, ίσως και δεκαετίες για να γίνει αντιληπτό στους φανατικούς. Ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ιδεολογία και θρησκεία κι άλλα τέτοια χαζά, αλλά και εμπορική επιχείρηση. Θα αγοράζει, λοιπόν, και θα πουλάει ποδοσφαιριστές. Γιατί αυτό επιβάλλει ο νόμος της αγοράς στη βιομηχανία του ποδοσφαίρου. Γιατί δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Και για να ξέρουμε τι λέμε, το διαφορετικό είναι επιζήμιο για την ΠΑΕ.

Ήρθε πρόταση οικονομική συμφέρουσα π.χ. για τον Γιαννούλη; Η ΠΑΕ δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.Εκτός κι αν στραφεί ενάντια στα συμφέροντα της.

Πρώτη στη βαθμολογία της Β’ εθνικής Αγγλίας είναι η Νόριτς που απέκτησε τον Γιαννούλη με 8,5 εκ. ευρώ. (Η Νότιγχαμ του Μαρινάκη είναι στην 20η θέση των 24 κλαμπ της κατηγορίας). Πήρε τον Γιαννούλη η Νόριτς και θα κάνει κι άλλες αγορές προκειμένου να εμφανιστεί πλήρης και ενισχυμένη στην πρεμιερσίπ την προσεχή σαιζόν.

Ο 25χρονος Δημήτρης Γιαννούλης. Τον πήρε 18χρονο ο ΠΑΟΚ από τον Πιερικό της Β΄ εθνικής και τον έδινε δανεικό, σε Βέροια, Ανόρθωση Κύπρου, Ατρόμητο. Αριστερό μπακ, όπως αριστερός αμυντικός είναι και ο αδελφός του Κώστας, μια φορά διεθνής με την εθνική ομάδα.
Διαβαστε ακομα:

ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΚΟΡΥΦΗ