ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ…

 

Μόνο όποιος μπαίνει στη θέση εκείνου που βρίσκεται σε χοντρό λούκι, αντιλαμβάνεται τη δύσκολη κατάσταση του. Καραβάνα στο ποδόσφαιρο ο Αλέξης Κούγιας με πλούσιες εμπειρίες σ’ όλα τα μέτωπα αντιμετωπίζει την απειλή του υποβιβασμού με την Λάρισα. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα του πασίγνωστου δικηγόρου. Μπλέκεται με διάφορες ΠΑΕ στο επαγγελματικό πρωτάθλημα για να υπογράφει θετικό πρόσημο, όχι αλλαγή κατηγορίας προς τα κάτω.

Η Λάρισα τα πήγε αρκετά καλά την περασμένη σαιζόν. Τερμάτισε στην όγδοη θέση, μαζί με την Ξάνθη και τον Αστέρα, με συγκομιδή 30 βαθμών, τέρματα 28-33. Στο τρέχον πρωτάθλημα η Λάρισα του Κούγια σε 17 παιχνίδια μάζεψε μόνο 8 βαθμούς, με τέρματα 9-28. Με τέτοιο απολογισμό το πράμα δεν τσουλάει. Δεν ξεκολλάει η ομάδα από τον πάτο της βαθμολογίας.

Η Λάρισα στην έδρα της έχασε από αντιπάλους στα κυβικά της. Τον Αστέρα, τον ΟΦΗ, τον Απόλλωνα, αλλά και τους Άρη, Ολυμπιακό. Μια νίκη μόνο, αυτή εκτός στα Γιάννινα, και με 9 μόλις γκολ συνολικά σε 17 ματς, είναι δεδομένα απόλυτα αρνητικά, αλλά και ανατρέψιμα. Το πώς τελικά θα τα καταφέρει είναι θέμα του αφεντικού, του ίδιου του μεγαλομετόχου. Η παρτίδα δεν έχει χαθεί, όμως χρειάζεται ψυχραιμία και κινήσεις αποτελεσματικές. Πράγματα όχι εύκολα αν μπαίνει κανείς στη θέση του 70χρονου Κούγια.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ