Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΔΑΙΜΟΝΑ

 

Επανέρχεται η ΑΕΚ στο μεγάλο πρωτάθλημα, το 2015, και δεν καταφέρνει να δείξει το βάρος της στη ζυγαριά με μια μόνο ομάδα. Τον Ατρόμητο, τον οποίο αντιμετωπίζει απόψε στο ΟΑΚΑ. Έκτη στη σειρά σαιζόν και κάθε χρόνο η ΑΕΚ καβαλάει στη βαθμολογία τον Ατρόμητο, αλλά στους μεταξύ τους λογαριασμούς άλλα πράγματα γράφουν τα κιτάπια.

Συγκεκριμένα. Στα πέντε προηγούμενα ματς στο ΟΑΚΑ ένα έληξε ισόπαλο και οι δυο ομάδες πήραν από δυο νίκες. Στις έξι προηγούμενες αναμετρήσεις στο Περιστέρι, η ΑΕΚ κέρδισε τρεις φορές, ο Ατρόμητος δυο κι ένα τελείωσε ισόπαλο.

Κάτι ''λέει'' η πρόσφατη προϊστορία ανάμεσα στις δυο ΠΑΕ. Τα επτά από τα 11 παιχνίδια τελειώσαν 1-0 (!!!). Κανένα μηδέν- μηδέν, ενώ γενικώς δύσκολα η μπάλα φτάνει στο πλεχτό. Συνολικά μόνο 20 τέρματα σε ένδεκα αγώνες.

Το πλέον αξιοσημείωτο. Δεν υπάρχει στην Ιστορία ομάδα που παρουσιάζει τόσο… αξιοπρεπές παλμαρέ σαν του Ατρομήτου κόντρα στην ΑΕΚ. Να το θέσουμε αλλοιώς: Δεν υπάρχει ομάδα, εκτός του Ατρομήτου, που βαθμολογικά υστερεί της ΑΕΚ, αλλά την κοιτάει στα μάτια όποτε συναντιώνται.  

 Στη φώτο, φιλικό ΑΕΚ- Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Κέρδισε ο Ατρόμητος 2-1 (!), ο οποίος προηγήθηκε 1-0 με αυτογκόλ του Σβάρνα.

Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ…