Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

 

Στο ενενήντα φεύγα έβαλε με το γκολ του 28χρονου Αιγύπτιου Αχμέντ Χασάν (φώτο) ο Ολυμπιακός απέφυγε τη γκέλα στο Καραϊσκάκη, όπου έχει μόνο νίκες. Ναι μεν πήρε ένα ακόμα τρίποντο ο πρωταθλητής, αλλά επιβεβαίωσε ότι μειονεκτεί σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό του περασμένου πρωταθλήματος. Δεν κρίνεται η ομάδα που προηγείται με διαφορά στη βαθμολογία από το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Συνολικά στη ζυγαριά ο Ολυμπιακός της σαιζόν 2019-2020 είναι καλύτερος από τον Ολυμπιακό του σήμερα.

Μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Έχει χάσει συνολικά έξι βαθμούς, όλους εκτός έδρας, με το ίδιο σκορ, 1-1 στα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει πως κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα, δεν αισθάνεται την ανάσα και την αγωνία ανταγωνιστή να τον πλησιάσει.

Η αλήθεια δεν κρύβεται, όμως. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει χωρίς να απειλείται διότι οι αντίπαλοι του είναι ακόμα χειρώτεροι από τον εαυτό τους στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Συμπέρασμα. Το πρωτάθλημα του 2021 είναι κατώτερο αγωνιστικά σε επίπεδο ομάδων κορυφής.

Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ…