ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΕΚ ΑΠΕΤΥΧΑΝ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

Η ΑΕΚ που έχει ξεχάσει να κερδίσει ντέρμπυ ήταν αρκετά καλή στην Τούμπα και προηγήθηκε δυο φορές. Απέτυχε, όμως, διότι δεν κατάφερε να κερδίσει, τελικά. Αποτυχία και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος και απειλήθηκε με ήττα από την αντίπαλο του, και δεν κατάφερε να κερδίσει.

Σ’ αυτά τα παιχνίδια ο στόχος είναι η νίκη. Μόνο η νίκη. Είτε οι δυο ομάδες κυνηγάνε την κούπα, είτε είναι εκτός κόλπου στο πρωτάθλημα. Να ξέρουμε τι λέμε. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι για να πρωταγωνιστούν, να διεκδικούν το καλύτερο. Όχι να βγαίνουν στο γήπεδο για να μη χάσουν, για να πάρουν ισοπαλία και να είναι… ευχαριστημένοι.

Πέρα απ’ αυτό. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Περισσότερο απ’ όσο θα περίμενε κανείς. Μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν ανοικτό και πάνω στην κόψη του ξυραφιού. Είχε τέσσερα γκολ, ευκαιρίες, αλλά και… λάθη που κόστισαν. Όπως και να’χει λείπουν από το πρωτάθλημα ματς σαν και το χθεσινό της Τούμπας, τα οποία προκαλούν το αγωνιστικό ενδιαφέρον και από οπαδούς τρίτων ομάδων.

Ναι μεν οι δυο ομάδες απέτυχαν να πάρουν αποτέλεσμα, αλλά κέρδισαν τις… εντυπώσεις. Αυτό σημαίνει ότι κρατάνε ένα φτούκα προ στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης και κόβουν τον αέρα του Άρεως και του Παναθηναϊκού. 

Στη φώτο ο 35χρονος Πορτογάλος κάπταιν του ΠΑΟΚ που την ημέρα των γενεθλίων του είχε συμμετοχή στο 1-1 και σκόραρε το 2-2. 
Διαβαστε ακομα: